Nieuws

Zaken die je raken

"De wereld is om zeep, er gebeuren rare dingen rondom mij...." zong Urbanus al in de jaren '70. Bijna vijftig jaar later kijken we nog altijd bezorgd naar de groeiende armoede, verwoestende klimaatverandering, krappe voedselvoorziening of uitdagende welzijnsproblemen. Iedereen weet het: er gebeuren inderdaad rare dingen rondom ons.

Sociaal ondernemers bieden op hun eigen manier een antwoord op deze issues. Ze willen maatschappelijke verandering brengen door hun bedrijf en de goederen of diensten die ze aanbieden. Kaat Peeters, directeur van de Sociale InnovatieFabriek, en Willemijn Verloop en Mark Hillen (Social Enterprise NL) schreven er het boek "Zaken die je raken" over.

 

Met inspirerende cases van onder meer De Landgenoten, NNOF en Culthuregem en een helder oog voor 'the bigger picture' beschrijven Verloop, Hillen en Peeters hoe de grote uitdagingen van nu en morgen ondernemend worden aangepakt. Dit boek geeft ondernemers, beleidsmakers en vooruitdenkers weer (meer) vertrouwen in de toekomst.

 

Laat hieronder je e-mailadres achter. Je hoort dan als eerste wanneer het boek in de winkel ligt. Online bestellen kan onder meer bij De Standaard boekhandel.