Ga verder naar de inhoud

Impactkabinet 11 juni

11 juni 2024 09:00 - 16:30
Online
Doelgroep: Starter, Doorstarter, Groeier

Elke maand organiseert de Sociale InnovatieFabriek het Impactkabinet. Op die dag kan je een online gesprek boeken bij één van onze impact coaches. In een 1-op-1 gesprek verkennen we jouw uitdaging en onderzoeken we wat jij nodig hebt om verdere stappen te kunnen zetten. We bekijken samen met jou hoe ons netwerk en aanbod je verder kunnen helpen.

Impactkabinet SIF c


Wie kan een gesprek boeken?

Het Impactkabinet is er voor innovatoren die al even meedraaien in ons netwerk, die met nieuwe vragen of uitdagingen zitten en daar eens over willen sparren met iemand van de Sociale InnovatieFabriek.

  • Je bent al jarenlang bij ons in begeleiding.
  • Je volgde ooit een traject of workshop bij de Sociale InnovatieFabriek.
  • Je had al eerder een gesprek over jouw ondernemingsidee met één van onze medewerkers.
  • Je sleutelt aan een idee in het Sociale Innovatie Atelier en hebt vragen.

Was je nog niet met ons in contact?

Stel jouw vraag dan zeker via mail of neem deel de MEET-UP: aan de slag met jouw sociale innovatie op 3 juni. Op die manier kunnen we elkaar alvast leren kennen.

Zo reserveer je een tijdslot

Op deze pagina vind je al onze impact coaches en hun expertises. Neem een kijkje in hun online agenda en boek een vrij tijdslot. Vertel in het bookingsformulier al kort waarover je het wil hebben tijdens het gesprek. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail met de link naar de online vergadering.

We kijken ernaar uit je virtueel te ontmoeten!