Ga verder naar de inhoud

Hoe werkt Impact Track? Infosessie voor overheden

07 december 2022 10:00-12:00
Online
Gratis

Impactgericht werken en evalueren is stilaan het nieuwe normaal. Ontdek in deze online infosessie wat Impact Track – dé handige impacttool – in petto heeft voor jouw impactambities. Jezelf inschrijven doe je onderaan de pagina.

Impact Track infosessie

Of het is om jouw project op te starten of je impactmeting wat richting te geven... een impacttool kan een echte impactbooster zijn. Maak kennis met Impact Track, de tool van een sociale onderneming uit Nantes. Voor wie is de tool bedoeld? Wat is er zo bijzonder aan? Wat zijn de voordelen en hoe kan je er concreet mee aan de slag?

De Sociale InnovatieFabriek werkte mee aan de ontwikkeling van Impact Track en is het eerste aanspreekpunt voor Nederlandstalige gebruikers. Tijdens deze infosessie gaat Tomas De Groote van de Sociale InnovatieFabriek met jou door het platform en beantwoordt met plezier al jouw vragen.

Voor wie?

De tool is interessant voor organisaties en ondernemingen die al een idee hebben van hun maatschappelijke impact, theory of change… Ook voor sociaal investeerders, filantropen en overheden die zicht willen krijgen op de impact van hun grants, investeringen, subsidies…

Hoe werkt Impact Track?

Je maakt al doende een impactpagina van jouw organisatie/project met real-time impactdata. Erg nuttig voor mensen die interesse hebben in jouw impact, maar evengoed om zelf te leren uit de data (en vervolgens nog meer impact te krijgen).

Voordelen?

Impact Track heeft in-house developers die goed mee zijn met praktische noden van missiegedreven organisaties. Ze streven naar eenvoud en gebruiksvriendelijkheid, en tegelijk nemen ze de praktijk van het impact meten erg serieus. Net zoals jij.

Gebruikte je eerder al Impact Wizard?

Vijf jaar geleden stampten we Impact Wizard uit de grond, ook een tool om impact te meten. Na jaren trouwe dienst wuiven we Impact Wizard binnenkort vaarwel. Vanaf 1 januari 2023 kan je het platform niet meer gebruiken. Tijdens de infosessie leggen we uit hoe je reeds vergaarde gegevens kan downloaden en hergebruiken.

5 infosessies, 5 verschillende doelgroepen

We geven deze sessie meerdere malen en in elke sessie leggen we andere focussen. Bekijk dus best welke sessie het best past bij jouw organisatie, bedrijf, onderneming, concept.... Uiteraard ben je alle sessies even welkom.

Ja, ik schrijf me in voor de infosessie

Deelnemen is gratis. Wanneer je ingeschreven bent, ontvang je enkele dagen voor de sessie een mail met de Teams-link van het online event.

Jouw gegevens