Ga verder naar de inhoud

Digitale open space IDG HUB Vlaanderen

28 april 2023 13:00-16:00
Online
Gratis

Een digitale open space voor iedereen met interesse in de Inner Development Goals. Tijdens co-creatieve en interactieve sessies geef je de IDG Hub Vlaanderen mee vorm.

Wat vooraf ging…

De inschrijvingen zijn afgelopen

Een jaar geleden werden internationaal de ‘Inner Development Goals’ (IDGs) gelanceerd. De IDGs bieden een kader van vaardigheden, waarden en skills die we als mens nodig hebben om duurzame ontwikkeling (de SDGs) waar te maken. Ze zetten o.a. in op verbinding, samenwerking, diepe empathie en waardering. Sinds de lancering vorig jaar werden wereldwijd meer dan 100 lokale hubs opgericht.

Ook in Vlaanderen een lokale hub

In navolging van de internationale beweging kwamen we in oktober 2022 ook hier samen voor de allereerste summit van de IDG HUB Vlaanderen. Na deze bijeenkomst reageerden een aantal geïnteresseerden positief op de oproep om de koppen bijeen te steken en na te denken over de verdere aanpak van de IDG HUB Vlaanderen. Organisch ontstond er een kernteam. Met deze geëngageerde groep onderzochten we hoe de IDGs kunnen ook lokaal ingang kunnen vinden en ontwikkelen en hoe de HUB van onderuit kan groeien en verder vorm aannemen. 

IDG hub vlaanderen open space

Op 28 april 2023 breken we het terug open 

Op vrijdag 28 april diepen we op interactieve manier samen met jullie uit wat er nodig is voor de verdere uitbouw van de IDG Hub Vlaanderen. Voel je je aangesproken door het gedachtengoed achter de Inner Development Goals. Bots je bij jouw rol als veranderaar tegen grenzen of obstakels? Wil je graag uitwisselen rond jouw eigen persoonlijke groei? Ontwikkelde je zelf interessante praktijken rond innerlijke transformatie en wil je die expertise graag delen?

Kortom… wil je graag de lokale IDG-hub mee vormgeven?
Dan ben je heel welkom op deze digitale samenkomst!

Dit mag je verwachten

Verbinden
(Opnieuw) verbinden met elkaar en de IDG’s

Informeren
Een terugkoppeling over wat er ondertussen hier in Vlaanderen in de kerngroep gebeurde en wat er in de internationaal beweegt.

Open Space
We buigen ons samen over een paar vragen. Wat zoeken we zelf in de hub? Wat wil de hub mogelijk maken in Vlaanderen? Wat is er nodig om de hub te laten floreren? Hoe pakken we dit best aan?

Engagement
Wie wil een rol spelen in de verdere uitbouw van de hub?

Actie
vervolgafspraken maken en afsluitronde