Ga verder naar de inhoud

System Shakers - Netwerkcongres

21 oktober 2022 09:00-18:30
The Egg - Brussel

System Shakers is het jaarlijkse netwerkcongres van de Sociale InnovatieFabriek. Laat je inspireren door sociale innovaties en connecteer met (andere) sociale ondernemers. Niet te missen!

System shakers SIF

Shake it, change it, make it happen

De maatschappelijke uitdagingen waarmee we geconfronteerd worden, vereisen steeds vaker dat we eens fiks aan de systemen schudden. Op System Shakers ontdek je hoe we samen tot nieuwe concepten met impact komen. Ontdek de meest uiteenlopende sociale innovaties en geraak in de ban van straffe sprekers. Niemand minder dan de wervelende Phoebe Tickell trapt de dag op gang.

Phoebe Tickell System Shakers

Keynote van Phoebe Tickell

Verbeeldingsactivisten gebruiken visualisatie om mensen te helpen inzien dat een betere wereld mogelijk is. Om hun perspectief te veranderen en in te grijpen. Phoebe Tickell onderzoekt hoe we door verbeelding, wetenschap en kunst te combineren, mensen helpen overgaan tot échte mentaliteitsverandering en actie.

Workshops

Dompel je tijdens keuzesessies onder in trends, maatschappelijke topics en verhalen van sociaal innovatoren. Je verlaat het bestaande denkkader en voedt jezelf met nieuwe inzichten.

Netwerking

Leer nieuwe mensen en initiatieven kennen tijdens een lekkere lunch en afsluitende receptie. Of verbroeder met oude bekenden.

System shakers netwerking

De tickets vliegen de deur uit!

Een ticket voor het congres System Shakers kost 100 euro (incl btw). In de prijs zit het dagprogramma met sprekers en workshops inbegrepen, een lunch en afsluitende receptie.