Ga verder naar de inhoud

Workshop Financieringsmix

16 december 2021 09:30-14:00
Online
80
Doelgroep: Pre-starter, Starter, Doorstarter, Groeier

Giften, subsidies, crowdfunding, leningen, equity ... Welke mix van financieringsvormen past het best bij jouw organisatie of project?

Workshop Finmix

Hoe kun je je project of onderneming financieren? Giften, subsidies, crowdfunding, leningen en financiering met eigen vermogen (equity) zijn de meest gekende financieringsvormen. De laatste jaren is de waaier sterk uitgebreid, en dus ook de combinatiemogelijkheden.

Subsidies vinden is niet (meer) vanzelfsprekend. Maatschappelijke investeerders aanspreken is evenmin een sinecure. Welke mix van financieringsvormen past het best bij jouw organisatie of project? Met welke bril kijken overheden, stichtingen, innovatieondersteuners, crowdfunders, traditionele bankiers en sociale investeerders,…? Lesgever Tomas De Groote maakt je wegwijs in de mogelijkheden en geeft je tips en tricks om financiers te benaderen.

Speeddating met financiers

Op het einde van de sessie krijg je de kans om kennis te maken met enkele sociaal investeerders. Met een korte pitch stellen ze zich aan je voor. Ze presenteren elk hun aanbod waarna je de kans hebt om in gesprek te gaan met de financier(s) van jouw keuze. Je kunt ter plaatse een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek van een 20-tal minuten en gaat na de speeddate naar huis met informatie en contacten die iets kunnen betekenen voor de financiering van jouw project.

Deze financiers kan je ontmoeten:

Deelnameprijs: € 80 excl. BTW


Deze workshop is volzet. Je kan een plaats op de wachtlijst reserveren door een mailtje te sturen naar info@socialeinnovatiefabriek.be.