Ga verder naar de inhoud

Workshop Impact meten

02 december 2021 09:30-12:30
Online
80
Doelgroep: Pre-starter, Starter, Doorstarter

Hoe maak je je impact zichtbaar? Hoe meet je sociale cohesie, empowerment, afstand tot de arbeidsmarkt of attitudeverandering?

Workshop impact meten

Onze impactexpert Tomas De Groote zet je in deze interactieve workshop op weg naar jouw eigenste meetplan. Voor wie en waarom meten? Met welke indicatoren en methoden? Hoe een eerste kleine meting uitvoeren?

Je leert ook hoe je aan je impactmeting concrete acties verbindt. Tijdens een impactevaluatie kijk je met een nieuwe bril naar je project en trek je bruikbare lessen. Hoe leg je realistische en onderbouwde targets vast op bereik qua deelnemers, publiek of klanten? Zo kom je tot je eigen ‘impactdashboard’.

We gebruiken Impact Wizard als gids. Deze online tool neemt je stap voor stap mee in het proces van impactevaluatie. Aan het eind van de workshop heb je alles in handen om zelf te starten met een impactevaluatie.

Deelnemer workshop: ‘Impact was voor mij niet veel meer dan een buzz-woord. Tijdens de workshop kreeg het woord een duidelijke en pragmatische invulling. De oefeningen hielpen me om alles helder te krijgen.’

Deelnameprijs: €80 excl. BTW