Ga verder naar de inhoud

My Social Startup

Thema: Impact, Innovatie, Business modelling, Financiering, Pitchen, Partnerschappen, Governance
Doelgroep: Ik heb een idee, Ik wil starten
Type artikel: Tool

Een gratis online platform boordevol boeiend materiaal voor startende sociaal ondernemers en mensen met een innovatief ondernemingsidee.

Heb jij de nieuwe online leeromgeving MySocialStartup.eu al verkend? Deze site biedt lesmateriaal en begeleiding op maat voor startende sociaal ondernemers en mensen met een innovatief ondernemingsidee.

Op je eigen tempo doorloop je lessen over onderwerpen zoals prototyping, juridische issues, marketing, groei en opschaling en impact evalueren. Maak je gratis account aan op MySocialStartup.eu voor lesmateriaal en oefeningen.

Mysocialstartup.eu is het resultaat van internationale samenwerking tussen sociaal ondernemers, netwerk- en begeleidingsorganisaties in het kader van Spark Social Enterprise Project. Dit project kwam tot stand met de ondersteuning van Interreg 2 Seas en deze partners.

Probeer het meteen uit

Gerelateerde kennisartikels

Impact Track infosessie

Impact Track

Een gebruiksvriendelijke impacttool waarmee je real-time impactdata van jouw project of organisatie kan meten en evalueren.

Leaving a legacy horizontaal

Leaving a legacy

Welke stempel wil jij op de wereld drukken? Dit boek, en het Legacy Canvas, helpen je om je impact te schalen.

MET IMPACT ebook

Investeren met impact

Ben jij zeker dat je je middelen op de juiste manier en in de juiste projecten investeert? Leer hoe je je middelen impactvoller kan inzetten voor maatschappelijke verandering.