Dag van de Coöperatie

Coopkracht nodigt je van harte uit op donderdag 26 september 2019 in Leuven voor de Dag van de Coöperatie 2019. Met een breed en gevarieerd namiddagprogramma richt deze ‘Dag van de Coöperatie 2019’ zich tot een breed publiek.

Wil je zelf coöperatief ondernemer worden en meewerken aan een eerlijke en duurzame wereld? Wil je als lokaal bestuur meer te weten komen over de mogelijkheden en meerwaarde van het coöperatief model? Of had je altijd al een gezonde interesse voor het coöperatief ondernemen, en wil je meer te weten komen? Dan biedt de ‘Dag van de Coöperatie’ je de unieke gelegenheid om te proeven van het enthousiasme en ervaringen van Vlaamse Coöperaties. Of het nu gaat om elektrisch autodelen, opwekken van duurzame energie, samen aankopen, co-housing, cultuur of samen met anderen antwoorden vinden op noden in de Zorg: Coöperaties hebben het allemaal in hun mars en zijn uniek door de ICA-principes (o.m. democratische controle door de aandeelhouders, doel in plaats van winstmaximalisatie.

Ben je reeds actief als Coöperatie? Dan is de ‘Dag van de Coöperatie’ de kans om te netwerken met je collega’s en samen de Coöperatieve kracht uit te sturen.

Als top of the bill is Bruno Roelants, Directeur-Generaal International Co-operative Alliance, onze keynote.

Ontdek het volledige programma op https://cooperatiefvlaanderen.be/ en schrijf je in.

Afspraak: 26 september 2019 vanaf 14 uur bij Cera, Muntstraat 1 in Leuven. Deelnemen kost 50 euro, of 25 euro voor Coopkracht-leden. Bekijk het volledige programma op https://cooperatiefvlaanderen.be of mail info@coopkracht.org voor meer informatie.