Inspiratiesessie Next Level Impact. Schalingsstrategieën voor en door sociaal innovatoren

Ben je van plan om jouw sociale innovatie op te schalen? Wil je je impact verdubbelen, of exponentieel laten groeien, maar weet je niet goed welke pistes er mogelijk zijn? Wil je nog veel meer het verschil maken dan je nu al doet? Laat je inspireren op dit interactieve event.

Kaat Peeters, voormalig directeur van de Sociale InnovatieFabriek en co-auteur van het boek Leaving a legacy, gaat dieper in op de verschillende manieren waarop je je impact kan schalen. Yannick Fischer van Ashoka deelt inzichten over hoe Ashoka-fellows internationaal opschalen, en hoe systeemverandering een stevige hefboom kan zijn voor de opschaling van jouw innovatie. Benjamin Gérard van Rising You en Alexia Coppens van Ohne coop brengen hun schalingsverhaal. Afsluiten doen we met een panelgesprek en een coronaproof netwerkmoment.

Praktisch

Wat? Inspiratiesessies en een panelgesprek over verschillende strategieën op organisatieniveau om je impact te schalen. Daarna volgt een coronaproof netwerkmoment.
Voor wie? Groeiers, maar ook nieuwe sociaal innovatoren
Wanneer? Vrijdag 9 oktober 2020, 9.30 – 12.30 uur
Waar? Brussel (meer info volgt)
Prijs? €80 (excl BTW)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.
COVID-scenario? Dit event vindt live plaats! We gaan voor een maximum aan ontmoeting en een minimum aan besmetting. We zorgen voor een veilige, ruime locatie en volgen alle regels die op dat moment van kracht zijn. Lees meer in onze annulatievoorwaarden 

Inschrijven

Facturatiegegevens
Wij gebruiken jouw gegevens enkel in functie van je inschrijving en om je op de hoogte te houden i.v.m. je deelname aan deze activiteit.