New Ideals 2018

Om maatschappelijke uitdagingen aan te pakken, hebben we nieuwe, solide en creatieve concepten nodig. Het 'gat in de maatschappij' dichten, vraagt straffe ideeën, inspirerende mensen, open netwerken, goede begeleiding, gepaste theorieën en vernieuwende modellen.

Gelukkig zijn dàt zijn nu precies de ingrediënten van New Ideals 2018, het jaarlijkse netwerkcongres over sociale innovatie en sociaal ondernemerschap.

Op 20 november 2018 kijken we naar maatschappelijke vernieuwers. Wat betekent impact voor hen? Hoe werken ze vernieuwing uit in HR, vrijwilligerswerk of communicatie? Wat brengt de nieuwe wetgeving voor vzw's en sociaal ondernemingen? Hoe ontwikkel je een prototype voor je sociale innovatie? Wat is een typisch groeipad bij sociaal ondernemers? Hoe groeit de financiering mee? Welke sociale innovaties ontstaan er?

Antwoorden op deze vragen (en andere) ontdek je in een keynote, workshop, durf-te-vragensessie, clinics, fishbowl, gesprekstafels of ontmoetingen op New Ideals.

Keynote spreker Ivo Gormley neemt een sportieve start met een openingskeynote over zijn fantastische The Good Gym (UK). Daarna heb je keuze uit 22 sessies. Je pikt ook de Belgische finale van The Chivas Venture mee. Deze wereldwijde competitie steunt sociaal ondernemers met geldprijzen, coaching en een netwerk. Verwacht je aan sprankelende pitches van unieke projecten!

Afspraak op New Ideals 2018, dinsdag 20 november in The Egg, Brussel. Voor meer info over het programma en om je in te schrijven, ga naar www.newideals.be

New Ideals is een organisatie van de Sociale InnovatieFabriek in samenwerking met Cera, de Nationale Loterij, Agentschap Innoveren en Ondernemen en The Chivas Venture.

 

20 November 2018