Open innovation day

Zim om te netwerken met een internationale groep sociaal ondernemers? Of om een dag lang inspiratie op te doen voor je eigen project? Dan hebben we een buitenkansje voor jou, want op 5 oktober zijn er nog enkele gratis plaatsen beschikbaar voor de Open Innovation Day van Spark Social Enterprise.

De eerste week van oktober ontvangen we een dertigtal sociaal ondernemers uit Nederland en het Verenigd Koninkrijk voor een uitwisseling met hun Vlaamse collega's in het kader van het Europese Spark Project. De hele week staat in het teken van leren van elkaars ervaringen en onderzoeken hoe ze hun onderneming hunnen versterken. Op donderdag 5 oktober zetten we de deuren open voor het publiek. Dan kan je in NEST, de tijdelijke creatieve broedplaats in de oude Gentse stadsbib, aansluiten voor een razend interessante Open Innovation Day.

Op het programma:

  • Diepgravende workshops over o.a. sociale businessmodellen, human-centered design, innovatieskills, maatschappelijke impactevaluatie, storytelling,...

  • Afsluitende keynote van sociaal ondernemer Benjamin Gérard van Rising You[th]

  • Laat je rondleiden en verrassen door NEST

  • Netwerking met een 70-tal sociaal ondernemers uit Vlaanderen, Nederland en het Verenigd Koninkrijk

Afspraak donderdag 5 oktober vanaf 9 uur bij NEST,  Graaf van Vlaanderenplein 40, op het Gentse Zuid. Hier vind je het volledige (Engelstalige) programma, gratis inschrijven kan via deze pagina. Wees er vlug bij, want het aantal tickets voor bezoekers is beperkt.

05 september 2017