Workshop Communiceren met impact

Je hebt een goed zicht op de impact die je realiseert. Maar hoe communiceer je dit alles best naar jouw stakeholders: klanten, gebruikers, sponsors, collega’s …? Hoe breng jij de resultaten van jouw werk in beeld? Tijdens deze workshop krijg je voorbeelden en inspiratie om jouw impact op een overtuigende manier over te brengen. Kies je voor getuigenissen, storytelling, infographics of achtergrondartikels? En welke communicatiekanalen zet je daarvoor in? 

Lesgevers Lien De Ruyck en Sofie Verhalle van We Are Tribe delen hun expertise. Ze leren je ook hoe je met een sterke communicatiemix filantropen kan overtuigen of nieuwe vrijwilligers kan werven. 

Je kan deze workshop volgen in de reeks ‘Maak werk van impact’, samen met de workshops Theory of Change, Impact meten en Tools voor impactmeting. Wie zich inschrijft voor de volledige reeks, betaalt €300. Je kan je ook voor de losse workshop inschrijven.

Praktisch

Wat? Een workshop voor wie zijn/haar verhaal krachtiger wil leren vertellen en verspreiden.
Voor wie? Sociaal innovatoren uit alle levensfases
Wanneer? Dinsdag 8 december, 9.30 – 12.30 uur.
Waar? Je volgt de workshop online.
Prijs? €80 (excl BTW)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.

 

Deze workshop is volzet. Je kan een plaats op de wachtlijst reserveren via info@socialeinnovatiefabriek.be

Facturatiegegevens
Wij gebruiken jouw gegevens enkel in functie van je inschrijving en om je op de hoogte te houden i.v.m. je deelname aan deze activiteit.