Workshop Financieringsmix

Hoe kun je je project of onderneming financieren? Giften, subsidies, crowdfunding, leningen en financiering met eigen vermogen (equity) zijn de meest gekende financieringsvormen. De laatste jaren is de waaier sterk uitgebreid, en dus ook de combinatiemogelijkheden.

Subsidies vinden is niet (meer) vanzelfsprekend. Maatschappelijke investeerders aanspreken is evenmin een sinecure. Welke mix van financieringsvormen past het best bij jouw organisatie of project? Met welke bril kijken overheden, stichtingen, innovatieondersteuners, crowdfunders, traditionele bankiers en sociale investeerders,…? Lesgever Tomas De Groote maakt je wegwijs in de mogelijkheden en geeft je tips en tricks om financiers te benaderen.  

Op het einde van de sessie krijg je de kans om kennis te maken met enkele sociaal investeerders. Met een korte pitch stellen ze zich aan je voor. Ze presenteren elk hun aanbod waarna je de kans hebt om in gesprek te gaan met de financier(s) van jouw keuze. Je kunt ter plaatse een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek van een 20-tal minuten en gaat na de speeddate naar huis met informatie en contacten die iets kunnen betekenen voor de financiering van jouw project.

Praktisch

Wat? Een workshop voor wie wegwijs wil geraken in de financieringsmogelijkheden voor sociale innovatie en sociale ondernemingen.
Voor wie? Alle innovatoren die nog op zoek zijn naar financiering.
Wanneer? Dinsdag 4 mei, 9.30 – 14.00 uur
Waar? Online
Prijs? €80 (excl BTW)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.

Helaas, de workshop is ondertussen volzet. 

Facturatiegegevens
Wij gebruiken jouw gegevens enkel in functie van je inschrijving en om je op de hoogte te houden i.v.m. je deelname aan deze activiteit.