Workshop Marketing doorprikt

Stel jij je marketing ook altijd maar uit? Je bedelt niet graag. Je loopt niet graag met jezelf te koop. En je bent al helemaal geen verkoper. Diep vanbinnen vind je marketing eigenlijk gewoon vies. En ongepast. Want dat is commercieel en oppervlakkig. Dat klopt niet met de impactgedreven organisatie waar je aan bouwt. 

Herkenbaar? Marketing gaat over mensen verbinden met jouw verhaal, met jouw waarden en jouw missie. En verbinden, dat is nu net waar sociaal innovatoren zoals jij sterk in zijn. Als je mindset je niet zou tegenhouden, zou marketing een enorme hefboom kunnen zijn voor jouw project. Stel je voor hoe je je zou voelen als het geld, de interessante opportuniteiten en de helpende handen zouden binnenstromen? 

Lesgeefster Geertrui De Cock van Kanssa is Vlerick Master of Marketing en runde een ngo. Ze vond marketing zelf ook maar vies tot ze ging inzien dat je het op jouw eigen, eenvoudige, integere manier kan inzetten. Ze toont je wat je kan bereiken als je je eigen beperkende gedachten kan overwinnen. Je gaat terug naar de basis van marketing, namelijk de vier P's van Kotler, die je op jouw project toepast. Je ontdekt wat je al allemaal in huis hebt, welke leegtes je moet aanpakken, en welke zogezegde "must-haves" je met een gerust hart mag schrappen van je to do-lijst. 
En weet je? Eigenlijk is het allemaal niet zo moeilijk ... Na de workshop kom je buiten met een bevrijde mindset, met meer vertrouwen in jezelf, en met een strak snoeiplan. En pak je je marketing aan vanuit je eigen kracht.  

Praktisch

Wat? Workshop voor wie het liefst wegloopt van marketing.
Voor wie? Sociaal ondernemers die aan hun marketing willen werken met beperkte middelen en vanuit hun eigen kracht.
Wanneer? Woensdag 7 oktober, 9.30 – 12.30 uur.
Waar? Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel
Prijs? €80 (excl BTW)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.
COVID-scenario? Bij COVID-alarm zal de workshop online plaatsvinden. 

Inschrijven

Facturatiegegevens
Wij gebruiken jouw gegevens enkel in functie van je inschrijving en om je op de hoogte te houden i.v.m. je deelname aan deze activiteit.