Workshop Pitching

Klinken nieuwe ideeën je ook soms als vreemde talen in de oren? Of merk je fronsende gezichten op, als je je eigen project of nieuwe business uitlegt? Je enthousiasme deel je graag met potentiële klanten, collega’s, mogelijke investeerders, je moeder of toevallige omstaanders. Maar welke informatie wil je aan hen meegeven? Waar gaat het juist over? Welke reactie hoop je van anderen te krijgen? Ondanks het feit dat jij zelf heel goed weet waar je mee bezig bent, lukt het niet altijd even vlot of soms helemaal niet om dit duidelijk over te brengen. Je hebt maar één kans om een eerste goede indruk te maken en vaak heb je daar maar een paar minuten tijd voor. Het zijn kostbare minuten die je ten volle en doelgericht wil benutten.

Hoe haal je nu het beste uit zo’n pitch van enkele minuten? Om je te helpen om dit op een professionele manier aan te pakken, bieden wij een ervaringsgerichte, hands-on workshop aan. In groep en met ervaren facilitatoren ga je als deelnemer zelf aan de slag om beter, effectiever en met meer zelfvertrouwen en plezier jouw project/idee/concept te pitchen. De visuele, verbale en non-verbale aspecten van de kunst van het pitchen komen erin aan bod.

Praktisch: dinsdag 14 februari van 9.30 tot 17.00 uur bij de Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel. Deelnemen kost 90 euro (exclusief BTW) per persoon. Meer info en inschrijven.