Workshop Theory of Change

Je werkt aan een project met maatschappelijke impact, en je wil dat natuurlijk niet in het wilde weg doen. Hoe kan je het best jouw project opzetten om het probleem aan te pakken? Wat zijn de effecten van jouw interventie? Wat zijn de succesfactoren van jouw activiteiten en producten?

Onze impact-expert Tomas De Groote maakt je wegwijs in de Theory of Change. Met die methodiek kun je een project of actie impactvol ontwerpen. Je leert uit praktijkvoorbeelden en gaat meteen ook zelf aan de slag. We geven je tips over hoe je in de praktijk stakeholders verzamelt om jou relevante input te geven. Op het einde van de workshop heb je een beter zicht op hoe jouw organisatie verandering brengt in het leven van de doelgroepen. Daarmee heb je de eerste stap gezet om je impact te gaan meten.

Deelnemer workshop: ‘We hebben in onze organisatie samen de theory of change ingevuld. Dat bracht de neuzen in dezelfde richting. Het is nu onze richtlijn om keuzes te maken in wat we wel en niet doen.’

Je kan deze workshop volgen in de workshopreeks ‘Maak werk van impact’, samen met de workshops Impact meten, Tools voor impactmeting en Communiceren met impact. Wie zich inschrijft voor de volledige reeks, betaalt €300. Je kan je ook voor de losse workshop inschrijven.

Praktisch

Wat? Workshop voor wie geen duidelijk idee heeft welke impact zijn/haar project heeft.
Voor wie? Pre-starters, starters en groeiers. Geen voorkennis nodig.
Wanneer? Dinsdag 10 november, 9.30 – 12.30 uur.
Waar? Je volgt de workshop online.
Prijs? €80 (excl BTW)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.

 

Deze workshop is volzet. Je kan een plaats op de wachtlijst reserveren via info@socialeinnovatiefabriek.be

Facturatiegegevens
Wij gebruiken jouw gegevens enkel in functie van je inschrijving en om je op de hoogte te houden i.v.m. je deelname aan deze activiteit.