Workshop Tools voor impactmeting

Blijf je wat struikelen over je impactmeting? Het is geen evidente stap om te zetten. Wat meet je nu het best in de praktijk, en hoe? We nodigden experts uit die handige apps, tools, methoden ontwikkelden om jouw gewenste effecten te meten. Aan de hand van praktijkverhalen tonen de ontwikkelaars hoe je deze tools het best gebruikt: Mezuri, Voices That Count, Mpiris en m-Path. Op het einde van deze workshop heb je een duidelijker idee van hoe je jouw impact kan meten, en monitoren.

Je kan deze workshop volgen in de reeks ‘Maak werk van impact’, samen met de workshops Theory of Change, Impact meten en Communiceren met impact. Wie zich inschrijft voor de volledige reeks, betaalt €300. Je kan je ook voor de losse workshop inschrijven.

Praktisch

Wat? Een workshop voor wie zijn/haar impact wil meten en optimaliseren.
Voor wie? Sociaal innovatoren in alle levensfases: idee, concept, starter, consolidatie, groeier. Idealiter heb je de workshop Theory of Change gevolgd, ofwel heb je een goed zicht op de maatschappelijke effecten die je wil meten.
Wanneer? Dinsdag 1 december, 9.30 – 12.30 uur.
Waar? Je volgt de workshop online.
Prijs? €80 (excl BTW)
Wijziging of annulering van de inschrijving? Bekijk dan zeker eerst ons inschrijvingsreglement.

 

Deze workshop is volzet. Je kan een plaats op de wachtlijst reserveren via info@socialeinnovatiefabriek.be

Facturatiegegevens
Wij gebruiken jouw gegevens enkel in functie van je inschrijving en om je op de hoogte te houden i.v.m. je deelname aan deze activiteit.