Leer bij

Sociale Innovatie Academie 

Ben je gebeten door sociale innovatie? Is je netwerk nieuwsgierig om bij te leren over maatschappelijk vernieuwen? Is je bedrijf geïnteresseerd te weten hoe maatschappelijke en economische winst hand in hand kunnen gaan? Je kan de Sociale InnovatieFabriek inhuren voor workshops, lezingen, toelichtingen en keynotes. Inspirerend. Hands-on. En altijd op maat van je bedrijf of organisatie. Schrijf je in op een van de vormingen van de Sociale Innovatie Academie of contacteer ons.

De Sociale InnovatieFabriek begeleidt ook sectoren, federaties, stichtingen of grote bedrijven in het opzetten van (visie)trajecten over sociale innovatie en sociaal ondernemerschap. Wil je je kennis, middelen of netwerk meer oriënteren op sociale innovatie? Samen bekijken we graag wat we voor jou kunnen betekenen. Laat ons weten wat je vragen zijn.
 

Op maat begeleiding voor je eigen concept

De Sociale Innovatiefabriek ondersteunt sociale innovatoren en sociale ondernemingen om hun concepten doordacht en succesvol te lanceren. Heb je een idee, dat potentieel vernieuwd is en een oplossing voor een maatschappelijk probleem? Met ons aanbod en lerend netwerk bekijken we voor jouw specifieke concept hoe we je kunnen verder helpen. Misschien zoek je partners, gelijkgestemden, een verdienmodel, meer maatschappelijke impact of iemand die je uitdaagt om het nog innovatiever aan te pakken. Stel ons (vertrouwelijk) je concept voor en we starten de begeleiding. Meer informatie over begeleiding voor jouw idee.