Nieuws

10 goede redenen om naar WIN∞ te komen

Nog niet ingeschreven voor ons inspiratie- en netwerkevenement WIN∞ op 14 oktober? 10 goede redenen om dat dan meteen wèl te doen:

1. WIN∞ brengt iedereen samen
Geëngageerde burgers, creatieve ondernemers, gedreven verenigingen, bevlogen academici en sociaal ondernemende overheden: spreek ze aan tijdens de netwerkmomenten en vul zo meteen je adressenboekje aan met relevante contacten.

2. Op WIN∞ hoorde je het de eerste keer
Sommige innovatoren zijn zo vernieuwend bezig… dat je hun ideeën voor het eerst zal gehoord hebben op WIN∞. Je hoort het hier voor het eerst, maar zeker niet voor het laatst, want aan ambitie hebben de innovatoren geen gebrek.

3. WIN∞ laat je samenwerken
Een tiental sociaal innovatieve concepten worden voorgesteld door hun bedenkers. Dankzij de Q&A en netwerkmogelijkheden heb je alle tijd om hen te spreken, voorstellen te doen of te helpen.

4. WIN∞ is er voor jouw idee
Heb je zelf een innovatief idee? Schrijf je in op de sessie ‘pitch je idee aan de Fabriek’ als je (vertrouwelijk) wilt bekijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Of post je vraag op onze radarwanden voor de aanwezigen.

5. WIN∞ ontvangt Vlaams minister van Innovatie Philippe Muyters
Hoe ziet de nieuwe Vlaamse regering het belang van sociale innovatie? Het antwoord krijg je op WIN∞ dankzij de speech van Vlaams minister van Innovatie Philippe Muyters.

6. WIN∞ gaat Europees
Jonathan Bland (UK) neemt je in een inspirerende keynote mee naar Europa en de Europese aandacht voor sociaal ondernemerschap.

7. WIN∞ modelleert jouw business
Hoe maak je een goed sociaal business model op en welke tool kan je daarvoor gebruiken? Op de infosessie over Sociale Businessmodellen krijg je een gloednieuwe tool in handen waar je mee aan de slag kan.

8. WIN∞ streeft naar impact
Sociaal innoveren doe je met het oog op het creëren van positieve maatschappelijke impact. Je zucht? En vraagt je af hoe je dat in kaart kan brengen? Antwoorden krijg je in de infosessie Impactmeting.

9. WIN∞ geeft je een publicatie
Op WIN∞ krijg je de publicatie ‘Innovatie waar iedereen bij wint’ in handen om nog lang na te genieten van goede ideeën… 40 Pagina’s praktijken, interviews, tips en informatie over sociale innovaties en de werking van de Sociale InnovatieFabriek, alléén gratis voor deelnemers! 

10. WIN∞ feest!
WIN∞ is het eerste verjaardagsfeest van de Sociale InnovatieFabriek. En wie houdt er nu niet van een goed feestje?!