Nieuws

Dit was New Ideals 2018

Wat wij onthouden van ons zesde netwerkcongres New Ideals 2018? Dat jullie luidkeels supporteren voor maatschappelijke vernieuwers en sociaal ondernemers. Jullie moedigen elkaar aan, wisselen ideeën uit en zetten samen zaken in beweging.

New Ideals was opnieuw een goed gevulde dag met een sportieve keynote, inspirerende sessies en workshops en ijzersterke pitches voor The Chivas Venture. Proficiat nogmaals aan alle finalisten en aan De Leiding die zich als Belgische winnaar zich zal meten met internationale collega's. Bedankt ook aan alle deelnemers, sprekers en partners. Dankzij jullie enthousiaste bijdrage werd het een onvergetelijke dag. 

Hieronder kan je de presentaties van verschillende sessies nog eens nalezen. Klik ook zeker door naar het online fotoalbum op Flickr. Heb je nog vragen of suggesties n.a.v. New Ideals, contacteer ons via info@socialeinnovatiefabriek.be. We kijken uit naar jullie reacties en naar de volgende editie!
 

New Ideals 2018

Presentaties

Introductie door de Sociale InnovatieFabriek

Keynote Ivo Gormley, The Good Gym


Voormiddagsessies

Gesprekstafel apps, tech en impact en Getuigenis For Good

 
 
 

Namiddagsessies

Gesprekstafel impacttrajecten

Workshop SenseMaker

Sociaal ondernemers en wetenschappelijk onderzoek / case Villa Clementina

De levensloop van een sociaal onderneming / case Ecopower (beschikbaar op aanvraag, mail info@socialeinnovatiefabriek.be)

Nieuwe wetgeving voor vzw's en sociaal ondernemingen (beschikbaar op aanvraag, mail info@socialeinnovatiefabriek.be)

Demo Impact Wizard

Praktijkgetuigenis MOPA vzw

Praktijkgetuigenis Neibo

Praktijkgetuigenis Boeren & Buren