Nieuws

Geniet mee van de voordelen van Kwinta

In 2015 is de Sociale InnovatieFabriek ambassadeur van Kwinta, het het informatie- en communicatieplatform van het Vlaams Centrum voor Kwaliteitszorg. Via deze samenwerking kunnen innovatoren die hun concept voorstelden aan de Fabriek genieten van de voordelen van het Kwinta-netwerk. Hieronder vind je de mogelijkheden op een rijtje:

  • Laat je inspireren tijdens de maandelijkse kennisuitwisseling en netwerking van het VCK. Hier vind je het overzicht van geplande sessies. 9 innovatoren uit ons netwerk kunnen deelnemen aan deze opleidingen en events die voorbehouden zijn aan Kwinta-leden.
  • Als deelnemer van ons lerend netwerk geniet je van 350 euro korting op alle coachingstrajecten die VCK organiseert. Onderwerpen gaan van "Leren verbeteren" over "Customer Excellence" tot de veranderingen in de nieuwe ISO9001-norm. Meer info op www.kwinta.be/coaching.
  • 9 personen kunnen gratis deelnemen aan het jaarlijkse Kwinta-congres, dat dit jaar in het teken staat van de toekomst van kwaliteit en plaatsvindt op 29 oktober in het Van der Valk Hotel in Diegem.
  • Je krijgt toegang tot de afgesloten inhoud van het kenniscentrum, zoals de dossiers, op kwinta.be

Heb je interesse om van deze voordelen te genieten of wil je meer info? Contacteer stien@socialeinnovatiefabriek.be.