Nieuws

Gratis webinars voor jouw SocialStartup

Heb jij de nieuwe online leeromgeving MySocialStartup.eu al verkend? Deze site biedt lesmateriaal en begeleiding op maat voor startende sociaal ondernemers en mensen met een innovatief ondernemingsidee. Deze maand kan je kennismaken met het platform in 6 gratis webinars. Na de cursus kan je ook een persoonlijk gesprek boeken met de lesgevers voor advies voor jouw project.

MySocialStartup.eu is opgebouwd uit zestien modules over thema's die relevant zijn voor startende sociaal ondernemers. Op je eigen tempo doorloop je lessen over onderwerpen zoals prototyping, juridische issues, marketing, groei en opschaling en impact evalueren. Om je meteen op de goede weg te helpen, organiseren we in september 6 webinars waarin experts je door de inhoud van een module gidsen. In een online les van een half uur delen ze hun belangrijkste inzichten, na de sessie is er tijd voor vraag en antwoord. Na de cursus kan je ook intekenen voor een van de expert sessions, voor een persoonlijk gesprek en advies voor jouw project. Voor elk thema zijn 10 slots van 20 minuten beschikbaar, inschrijven kan via de links hieronder.

Je kan je vanaf nu gratis inschrijven voor deze webinars en expert sessions:

Alle webinars worden gegeven in het Engels en starten om 10.00 uur 's ochtends. Voor meer info kan je terecht op https://www.mysocialstartup.eu/join-our-webinar-and-get-started-right-away.

Mysocialstartup.eu is het resultaat van internationale samenwerking tussen sociaal ondernemers, netwerk- en begeleidingsorganisaties in het kader van Spark Social Enterprise Project. Dit project kwam tot stand met de ondersteuning van Interreg 2 Seas en deze partners.