Nieuws

GROEI programma sociaal ondernemen

Met veel energie en na hard werken, kreeg je je sociaal onderneming van de grond. Je inkomsten en impact gaan hand in hand. Ben je klaar voor een volgende stap? Wil je grootser denken en je impact laten groeien?

Het nieuwe GROEI programma van de Sociale InnovatieFabriek helpt ervaren sociaal ondernemers die groei en opschaling willen exploreren. Je hebt een bewezen sociaal businessplan, eerste klanten en duidelijk aantoonbare maatschappelijke impact. Maar je worstelt met issues zoals het diversifiëren van je model naar andere doelgroepen, het vergroten van impact of internationaliseren? Je wil een groeistrategie ontwikkelen die past bij je onderneming en bij jezelf als ondernemer?

Samen gaan we voor GROEI in je business en impact!

Het GROEI programma is een uniek groeiprogramma voor ervaren sociaal ondernemers. In een combinatie van hands-on seminaries door experts en netwerkmogelijkheden, krijg je de tijd en ruimte om te werken aan hun vragen over opschaling en groei.

Samen met 14 sociaal ondernemers denk je strategisch en tactisch na over de groei en opschaling die je wil realiseren. Je kan onderzoeken hoe je als sociaal ondernemer jezelf en je bedrijf verder wil ontwikkelen. Wat zijn je drijfveren om je impact te laten groeien? Welke mogelijkheden voor financiering en opschaling zijn er? Je maakt deel uit van een community van GROEIers waarin maximaal van elkaar kan worden geleerd.

Tussen juni 2018 en januari 2019 neem je deel aan vier collectieve interactieve vormingsmomenten met topexperts (deels Engelstalig). Tijdens deze vormingsdagen (volledige dagen) wordt – volgens de filosofie van de Sociale InnovatieFabriek – ook maximaal ingezet op onderlinge uitwisseling van kennis en ervaringen.

Bekijk hier het volledige programma: www.groeisociaalondernemen.org. Kandideren is niet meer mogelijk.

 

Het GROEI programma wordt georganiseerd met de steun van BNP Paribas Fortis