Nieuws

Inspiratieavond nieuwe business modellen

“Duurzaamheid is volwassen geworden, het amateurisme voorbij. Opschaling naar een goed functionerende participatiemaatschappij ligt nu binnen ons bereik.” In zijn boek ‘Nieuwe business modellen: samenwerken aan waardecreatie’ focust de Nederlandse hoogleraar Jan Jonker op de positieve maatschappelijke impact van vernieuwende modellen. Of hoe je business kan voeren en ondertussen goed kan doen.

Op dinsdag 10 februari 2015 nodigen de Sociale InnovatieFabriek en Kwinta Jan Jonker uit voor een lezing over zijn onderzoek naar nieuwe business modellen. Je maakt er ook kennis met een aantal innovatieve projecten en ondernemers  die al deze mooie theorie in de praktijk weten toe te passen.

De inspiratieavond vindt plaats op dinsdag 10 februari van 16.30 tot 19.30 uur bij BOZAR in Brussel. De deelnameprijs bedraagt 50 euro incl. BTW. Wil je erbij zijn? Schrijf dan snel in met het formulier onderaan deze pagina.

Over de spreker

Jan Jonker is hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Zijn tijd en energie gaat al 15 jaar uit naar verantwoord en duurzaam ondernemen en alle strategische, organisatorische en veranderkundige vragen die daar bij horen. Hij staat bekend als een activistische en ondernemende hoogleraar met haast. Zijn onderzoeksinteresse ligt op het snijvlak van strategie, transitie en duurzaamheid, voornamelijk gericht op de ontwikkeling van nieuwe business concepten en strategieën. Al jaren is hij visiting professor in o.a. Toulouse (ESC) Frankrijk, Barcelona (ESEC) Spanje en de Maia Business School in Oporto. Op 13 november 2014 werd in Utrecht zijn nieuwe boek ‘Nieuwe Business Modellen: Samen werken aan Waardecreatie’, dat hij samen met ruim dertig co-auteurs schreef, voorgesteld. Surf naar www.nieuwebusinessmodellen.info voor meer info.

Praktische info en inschrijven

Deze inspiratieavond vindt plaats op dinsdag 10 februari 2015, van 16.30 uur tot 19.30 uur bij BOZAR, Ravensteinstraat 23 in Brussel (vlakbij trein- en metrostation Brussel Centraal - bereikbaarheidsinfo). Tot 20 januari 2015 geniet je van het vroegboektarief van 30 euro incl. BTW (i.p.v. 50 euro incl. BTW na deze datum). Je ontvangt een betalingsverzoek per mail. Leden van VCK-Kwinta kunnen gratis inschrijven via deze pagina. Tijdens de avond heb je de kans om het boek 'Nieuwe business modellen: samenwerken aan waardecreatie’ tegen een verminderd tarief aan te kopen.