Nieuws

Oproep: sta jij voor een stevige uitdaging?

Staat jouw innovatie voor een grote stap, en vind je de juiste expertise niet in je eigen netwerk? Zoek je mensen die met je kunnen meedenken, en die je uitdagen op je blind spots? Of zit je vast, en zoek je mensen met een specifieke achtergrond om de knoop te ontwarren? Dan kunnen we je helpen.

Op 26 november organiseert de Fabriek een acceleratiedag, voor 10 sociale ondernemingen en sociale innovaties.
Hoe verloopt zo’n dag? Je pitcht je project aan een publiek van speciaal geselecteerde kansengevers. Dat zijn mensen die vanuit hun expertise en ervaring meedenken over mogelijke oplossingen voor jouw uitdaging. Na de pitch zijn er 1-op-1-gesprekken met de kansengevers

Vooraf bekijk je samen met je procesmanager van de Fabriek welke uitdagingen je kan voorleggen. Op basis daarvan spreken we kansengevers uit ons netwerk aan die jou kunnen vooruithelpen. 

De Fabriek spreekt een aantal projecten aan voor wie zo’n dag nuttig kan zijn. Maar je mag ook zelf aan onze mouw trekken! Uit alle kandidaten selecteren we dan 10 cases voor de acceleratiedag op 26 november.

Is zo’n acceleratie precies wat jij nodig hebt om verder te ontwikkelen? Geef ons dan voor 1 oktober een seintje op info@socialeinnovatiefabriek.be.