Nieuws

Publicatie ‘Innovatie waar iedereen bij wint #3'

Met onze derde praktijkgids ‘Innovatie waar iedereen bij wint’ haal je een dubbele dosis inspiratie in huis. Het eerste deel is gewijd aan sociale innovatie, met 40 pagina’s vol tips en cases. Een boeiend overzicht van alles wat er beweegt op vlak van maatschappelijke vernieuwing in Vlaanderen en Brussel. Maak kennis met vernieuwers die hun positieve ideeën uitwerkten tot een tastbaar project of een eigen zaak. Daarnaast lees je in de gids ook alles over de werking en het netwerk van de Sociale InnovatieFabriek.

Draai de publicatie om en je komt terecht in het tweede deel ‘Grip op impact’, over maatschappelijke impact(meting) en wat dat kan opleveren voor jouw concept of organisatie. Wat is impact (niet)? Hoe weet je of je echt het verschil maakt? Hoe kan je dat meten en hoe begin je daaraan? In de gids lees je de ervaringen van organisaties die pionierden in dit domein en vind je oefeningen waarmee je zelf aan de slag kan.

Je kan deze dubbelpublicatie bestellen voor 8 euro per exemplaar (excl. BTW en incl. verzendkosten in België). Misschien wil je een grotere oplage aanvragen voor je collega’s of studenten. Vanaf 11 exemplaren betaal je 5 euro per stuk. Online bestellen kan via het formulier hieronder.

Bestellen