Nieuws

Sociale Innovatie Meet Up - overzicht


Maatschappelijke uitdagingen zoals armoede, klimaatverandering of eenzaamheid zijn moeilijke vraagstukken. Ondernemingen en verenigingen hebben de kracht nieuwe strategieën, producten, diensten en concepten uit te werken die een antwoord bieden op die maatschappelijke uitdagingen.

De Sociale InnovatieFabriek helpt innovatoren bij het uitdenken en lanceren van hun innovatie. Deze nieuwe netwerkorganisatie werd opgericht door het maatschappelijk middenveld en sociale ondernemers met als doel sociale innovatie en sociaal ondernemerschap te promoten, te begeleiden en toe te leiden naar (co)financiering of partnerschappen die het verschil maken. De Sociale InnovatieFabriek promoot innovaties, inspireert met innovatieve cases en geeft impulsen. Verenigingen of bedrijven die ondersteuning wensen, krijgen expertise uit het lerend netwerk van de Fabriek zodat hun concept vleugels kan krijgen. Dit alles met één doel voor ogen: er samen voor zorgen dat je sociale innovatie succesvol kan starten.

Daarom: bedrijven en verenigingen, let’s meet up! De Sociale InnovatieFabriek organiseert in samenwerking met partners in alle provincies Meet Ups. Na 12 december in Brugge, gaat het op 14 januari 2014 naar Brussel, zijn we op 20 januari 2014 in Gent, op 4 februari 2014 in Genk, op 13 februari 2014 in Leuven en sluiten we de rij af op 20 februari 2014 in Antwerpen.

Programma en inschrijvingsmogelijkheden van de verschillende Meet Ups:

14 januari 2014 - Brussel
20 januari 2014 - Gent
4 februari 2014 - Genk
13 februari 2014 - Leuven
20 februari 2014 - Antwerpen