Nieuws

Sociale Innovatie Meet Ups

Dit voorjaar trekt de Sociale InnovatieFabriek op tournee door alle Vlaamse provincies en Brussel. We houden halt in zes steden voor een Meet Up over sociale innovatie en sociaal ondernemerschap. Voel jij je betrokken bij maatschappelijke vraagstukken zoals bijv. armoede, klimaatverandering of eenzaamheid? Wil je meedenken over oplossingsgerichte en radicaal vernieuwende antwoorden? Benieuwd naar de kracht van lokale initiatieven? Dan willen we jou ontmoeten tijdens de Meet Up in jouw regio.

In elke stad geven we het woord aan vernieuwende en ondernemende projecten uit de streek en aan organisaties die iets kunnen betekenen voor maatschappelijke innovatie. Je maakt er ook kennis met de Sociale InnovatieFabriek. We vertellen je alles over de manier waarop we projecten begeleiden en ondersteunen.

En we zijn vooral benieuwd naar jouw ideeën. In elke stad geven we het woord aan mensen die hun project willen voorstellen. We geven je ook de kans om hulp te vragen van het publiek. Interesse om jouw plan voor een betere wereld te pitchen tijdens de Meet Up in jouw provincie? Laat het ons dan weten bij je inschrijving hieronder. 

De Sociale InnovatieFabriek organiseert de Meet Ups in samenwerking met BNP Paribas Fortis. Hieronder vind je de kalender per provincie. De Meet Ups vinden telkens plaats in de namiddag, van 14 tot 18 uur. Iedereen is welkom. Het event is gratis, maar inschrijven is wel verplicht. Meer informatie over de projecten en organisaties die zich voorstellen, volgt later. Laat nu al je adres achter om een gedetailleerde uitnodiging te ontvangen.


Kalender

Dinsdag 19 april – Antwerpen (Auditorium BNP Paribas Fortis, Meir 48) - Klik hier voor het volledige programma
Dinsdag 26 april – Leuven (Atrium BNP Paribas Fortis, Vital Decosterstraat 42) - Klik hier voor het volledige programma
Dinsdag 24 mei - Kortrijk (BNP Paribas Fortis, Waterpoort 1) - Klik hier voor het volledige programma
Maandag 6 juni – Brussel (Auditorium Marais BNP Paribas Fortis, Kreupelenstraat 4) - Klik hier voor het volledige programma
Dinsdag 7 juni – Gent (Parnassus, Oude Houtlei 122) - Klik hier voor het volledige programma

 

Blijf op de hoogte

Wil je erbij zijn tijdens de Meet Up in jouw provincie? Vul je gegevens in om de gedetailleerde uitnodiging voor de Meet Up in jouw regio te ontvangen.

Beschrijf je project in een paar regels en vermeld in welke stad je je idee wilt pitchen. We nemen contact met je op om verder af te spreken.