Nieuws

Start-up Club - 16 oktober

Sociaal ondernemen doe je niet alleen. Met je project wil je in de eerste plaats positieve verandering brengen voor de samenleving. Heb je zin om bij te leren met andere starters die net als jij een vernieuwend project op poten zetten? Kan je een goede sparring partner gebruiken? Zoek je tips over ondersteuning en interessante tools? De Start-up Club sociaal ondernemen is precies de plek die je zoekt.

Op 16 oktober zetten we het netwerk van de Sociale InnovatieFabriek in actie. Iedereen die met collega-innovatoren wil uitwisselen en bijleren over zijn/haar sociaal innovatieve of ondernemende project is welkom in de Start-up Club. Aan thematische gesprekstafels leer je je collega’s kennen. Bij welke uitdagingen kan je hulp gebruiken en welke skills wil jij graag delen met anderen? Wat kan je bijleren van de weg die anderen al aflegden? Misschien vind je wel een 'match' voor een nieuwe samenwerking...  Op deze dag stellen we ook een nieuw online trainingsprogramma voor startende sociaal ondernemers voor, in de Club krijg je als eerste een demo.

Programma

13.00: Kennismakingsronde

14.00: Open space

14.20: Gesprekstafels

16.30: Netwerkdrink

Voor wie?

Iedereen die met collega-innovatoren wil uitwisselen en bijleren over zijn/haar sociaal innovatieve of ondernemende project is welkom, of je nu je project al voorstelde bij de Sociale InnovatieFabriek of niet. Ook als je van gedachten wilt wisselen over een gloednieuw projectidee kan je deelnemen.

Praktisch

Dinsdag 16 oktober 2018 vanaf 13 uur bij De Punt, Kerkstraat 108, 9050 Gentbrugge (wegbeschrijving). Deelnemen is gratis, maar inschrijven via het formulier hieronder is verplicht. 

 

Deze peer learning sessie vindt plaats in het kader het startersprogramma van Spark Social Enterprise, een Europees project met met ondersteuning van Interreg 2 Seas en deze partners

Inschrijven