Nieuws

Stel je kandidaat voor de Social Grow Sessions 2018

Begeleiding door experts + uitwisseling met andere vernieuwers + mentoring + 10.000 euro prijzengeld.
De combinatie van deze ingrediënten maakt de Social Grow Sessions de ideale springplank voor innovatoren in de zorg en welzijn.  

Bied jij oplossingen om de (toegang tot) gezondheid van kwetsbare groepen te verhogen? Help jij hen om hun talenten te ontplooien? Bied je ondersteuning aan (mantel)zorgers? Navigeer jij mensen die het moeilijk hebben naar de juiste medische hulp? Of ga jij binnen je zorginstelling of kinderdagverblijf aan de slag met een toekomstgerichte aanpak?

Dan adviseren we je deel te nemen aan Social Grow Sessions, een meerdaags begeleidingstraject (tussen september en december 2018) voor veelbelovende maatschappelijke ondernemingen en organisaties. Samen met experten en 11 andere projecten uit Vlaanderen en Nederland duik je in je businessplan, financiering, marketing, impact en opschalingstrategie. De Social Grow Sessions zijn een initiatief van Janssen en Johnson & Johnson in de Benelux in samenwerking met de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL. Samen ondersteunen we sociaal ondernemerschap.

Je krijgt een schat aan kennis en praktijkvoorbeelden en er is volop gelegenheid om uit te wisselen met andere deelnemers. Aan het einde van het traject maak je kans op een geldprijs. Het is dé kans om jezelf op de kaart te zetten als top sociaal ondernemer. Bovendien kunnen alle begeleide projecten rekenen op verdere professionele begeleiding door een mentor van Johnson & Johnson Benelux.

Je kan indienen tot 27 mei. Interesse? Laat het aan Caroline van de Sociale InnovatieFabriek weten. Ze helpt je graag bij de voorbereidingen en staat klaar om je vragen te beantwoorden.

Social Grow Sessions is een gemeenschappelijk initiatief is van Janssen, Johnson & Johnson Family of Companies in Benelux en de Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust i.s.m. de Sociale InnovatieFabriek en Social Enterprise NL (Nederland). De Social Grow Sessions maken onderdeel uit van het gemeenschappelijke Corporate Social Responsibility Programma ‘GROW Together for Society’ van de Johnson & Johnson bedrijven