Nieuws

Word jij de MISS van Gent?

Broed jij op een beloftevol sociaal ondernemersidee of -concept? Win een jaar lang begeleiding! 

De Startersfabriek sluit hun sociaal ondernemerschapsparcours in samenwerking met de Sociale InnovatieFabriek en De Punt af met een begeleidingstraject voor de 10 meest beloftevolle sociale starters uit Gent. Stel je kandidaat voor de Gentse MISSverkiezing en wie weet wordt jij verkozen tot één van de 10 Meest Inspirerende Sociale Starters. Het levert je een jaar lang begeleiding op bij het verder ontwikkelen van jouw sociaal ondernemersidee of -concept. 

Ben je een Gentse starter en heb je een veelbelovend sociaal ondernemersidee of -concept? Maar je weet nog niet precies hoe je dat idee verder kan uitwerken? Hoe je de maatschappelijke impact kan maximaliseren? En tegelijk ook tot een financieel gezonde onderneming komt? Dan is deze oproep zeker iets voor jou!

Stel je kandidaat voor vrijdag 15 februari en krijg een peter/meter, coaching en advies op maat, peer learning sessies, workshops, een co-working plek, financieel en zakelijk advies èn visibiliteit op Startfest 2019. Meer info op de website van de Startersfabriek.