Nieuws

Workshop empowerment meten (volzet)

*Deze workshop is volzet, je kan niet meer inschrijven*

Is jouw doel om mensen in een kwetsbare positie te empoweren? Heb jij soms moeite om de resultaten van jouw begeleiding aan te tonen? Wil je vordering zichtbaar en bespreekbaar maken met je team en je doelgroep en de kwaliteit van je diensten verbeteren? Dan is deze exclusieve workshop zeker iets voor jou.

Het Expertisecentrum Krachtgericht Sociaal Werk van de Karel de Grote Hogeschool ontwikkelde een meetschaal voor psychologisch empowerment. Het instrument is theoretisch onderbouwd, participatief ontwikkeld (met sociaal werkers en doelgroep) en via statistische analyses gevalideerd. Het laat je toe om evolutie in empowerment zichtbaar te maken en kwaliteitsverbetering op organisatieniveau door te voeren.

Jan Depauw van het Expertisecentrum stelt het instrument voor. Hij begeleidt je ook om je het meetinstrument eigen te maken en toepasbaar voor jouw specifieke diensten.

Praktisch

Deze sessie vindt plaats op donderdag 14 juni van 10 tot 13 uur bij de Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28 in Brussel. Inschrijven is niet meer mogelijk, deze workshop is volzet.