Nieuws

Workshop Financieringsmix VOLZET

Je maatschappelijk project of sociaal onderneming begint vorm te krijgen. Je hebt zicht op de maatschappelijke impact die je wil hebben en weet welke middelen je daar voor nodig hebt (bijvoorbeeld dankzij de workshop Financieel plan). 
Hoe kan je je plan financieren? Tijd om jouw financieringsmix samen te stellen. Giften, subsidies, crowdfunding, leningen en financiering met eigen vermogen (equity) zijn de meest gekende financieringsvormen. De laatste jaren is de waaier sterk uitgebreid, en dus ook de combinatiemogelijkheden.

Subsidies vinden is niet (meer) vanzelfsprekend. Maatschappelijke investeerders aanspreken is evenmin een sinecure. Welke mix van financieringsvormen past het best bij jouw organisatie of project? Met welke bril kijken overheden, stichtingen, innovatieondersteuners, crowdfunders, traditionele bankiers en sociale investeerders,…?

In deze sessie maakt lesgever Tomas De Grootte je wegwijs in financieringsmogelijkheden voor sociale innovatie en sociaal ondernemingen.
Ontdek de voor- en nadelen van elke optie en tips en tricks die je helpen bij het benaderen van financiers, zodat je klaar bent om de stap te zetten naar jouw fans/geldschieters. 

Praktisch 

Wat? Een workshop voor wie wegwijs wil geraken in de financieringsmogelijkheden voor sociale innovatie en sociaal ondernemingen
Voor wie? Starters en groeiers van maatschappelijke projecten
Wanneer? 3 maart 2020, 9.30 tot 12.30 uur 
Waar? Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel (map)
Kost? Deelnemen kost 80€ (excl BTW) per persoon
Inschrijven? Inschrijven is niet meer mogelijk. De workshop is volzet. Meer info over andere workshops over financiering vind je hier.