Nieuws

Workshop Persoonlijke werkorganisatie: win 1 dag per week

Iedereen en alles vraagt je aandacht. Is het leven voor jou rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan? 
Als maatschappelijke vernieuwer sta je open voor mogelijkheden en kansen. De keerzijde is dat het moeilijk is om met zo veel prikkels, taken en prioriteiten (in het werk en privé) om te gaan. Hoe kom je tot rust? Hoe krijg je hier zelf terug een overzicht en controle? En het belangrijkste: hoe maak je gefundeerde keuzes? 

In deze workshop Persoonlijke Werkorganisatie: win 1 dag per week' verheldert lesgever Gert Linthout waarom prioritiseren moeilijk is en hoe je dit best praktisch aanpakt. We starten de dag met theorie, maar duiken in de namiddag meteen in de praktijk door tips en tools toe te passen op je eigen werk (laptop meebrengen). 

Praktisch

Wanneer? 17 maart 2020, 9.30 - 17.00 uur 
Wat? Workshop Persoonlijke Werkorganisatie: win 1 dag per week
Waar? Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel (map
Lesgever? Gert Linthout is co-founder van de sociaal onderneming Mic Mac Minuscule, de circulaire one-shop-stop voor tweedehandsgeboortelijsten. Daarnaast adviseert hij sinds 2003 bedrijven als BASF, Solvay, Vandemoortele en UZ Gent over het optimaliseren van de waardeketen. Sinds kort stapte hij als marketing developer mee in de duurzame koffie start-up Ray and Jules.   
Kost? Deelnemen kost 110 euro per persoon excl BTW inclusief lunch. 
Inschrijven? Inschrijven kan via onderstaand formulier. 

Inschrijven