Nieuws

Workshop Pitching - 20 november

Klinken nieuwe ideeën je ook soms als vreemde talen in de oren? Of merk je fronsende gezichten op, als je je eigen project of nieuwe business uitlegt? 

Je enthousiasme deel je graag met potentiële klanten, collega’s, mogelijke investeerders, toevallige omstaanders,... Maar welke informatie wil je aan hen meegeven? Waar gaat het juist over? Welke reactie hoop je van anderen te krijgen? Ondanks het feit dat jij zelf heel goed weet waar je mee bezig bent, lukt het niet altijd even vlot of soms helemaal niet om dit duidelijk over te brengen. Je hebt maar één kans om een eerste goede indruk te maken en vaak heb je daar maar een paar minuten tijd voor. Het zijn kostbare minuten die je ten volle en doelgericht wil benutten.

Hoe haal je nu het beste uit zo’n pitch van enkele minuten? Het geheim zit hem in de voorbereiding. Ben je goed voorbereid, dan kan je bovendien ook veel beter improviseren in onverwachte omstandigheden. En dan klinkt je project bij je luisteraars tenminste niet als een vreemde taal in de oren... 

De meeste van de sociaal innovatoren die bij de Sociale InnovatieFabriek in begeleiding zijn, ondervinden dagelijks de nood aan een goede pitch. Om je te helpen om dit op een professionele manier aan te pakken, bieden wij een ervaringsgerichte, hands-on workshop aan. In groep en met ervaren facilitatoren ga je als deelnemer zelf aan de slag om beter, effectiever en met meer zelfvertrouwen en plezier jouw project/idee/concept te pitchen. De visuele, verbale en non-verbale aspecten van de kunst van het pitchen komen erin aan bod.

Een getuigenis van een deelnemer: “Een hele dag focussen op mijn pitchtechnieken heeft me echt vooruit geholpen! Onder deskundige begeleiding van de Sociale Innovatiefabriek kreeg ik niet enkel een hoop handige tips & tricks mee. Ik leerde er ook welke sterke eigenschappen ik beter kon uitspelen, en hoe ik mijn minder sterke punten kon verbeteren. Een echte aanrader!" 

Ook nood aan een begrijpelijke pitch? Schrijf je dan nu in voor de workshop met onderstaand formulier.

Praktisch

Woensdag 20 november van 9.30 tot 17.00 uur bij de Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel. Deelnemen kost 90 euro (excl. BTW) per persoon, schrijf je in via het formulier hieronder.