Nieuws

Workshop Theory of Change VOLZET

Je hebt een innovatief idee of project dat de wereld of het leven van mensen wil verbeteren? Dan houden de volgende vragen je misschien bezig: wat zijn de wortels van het maatschappelijke probleem dat je oplost? Welke activiteiten zet je op en hoe wil je dat de maatschappij verbeteren? Welke effecten heb je met je activiteiten of wil je hebben? Wat zijn de succesfactoren van jouw activiteiten en producten?

In de workshop Theory of Change leer je hoe je een project of actie impactvol kan ontwerpen. Je doet inspiratie op uit praktijkvoorbeelden en gaat meteen ook zelf aan de slag. We lichten ook een tipje van de sluier op, over hoe je de gewenste impact kan evalueren en monitoren.

Op het einde van deze workshop heb je een concreet idee over hoe jouw organisatie verandering brengt in het leven van je doelgroep. Je zet hiermee meteen ook een eerste, belangrijke stap om jouw impact te meten.

Deze sessie kan je ook volgen als onderdeel van de lessenreeks 'Maak werk van impact'. Meer info over de lessenreeks en andere workshops over impact vind je hier.

Praktisch 

Wat? Workshop over het opmaken van een theory of change voor je organisatie of project
Voor wie? Maatschappelijke starters en groeiers die impactvol willen werken - geen voorkennis over impact nodig!
Wanneer? 13 februari 2020, 9.30 - 12.30 uur
Waar? De workshops gaan door bij de Sociale InnovatieFabriek, Ravensteingalerij 28, 1000 Brussel (map)
Kost? Deelnemen kost 80€ (excl BTW) per persoon.
Inschrijven? Inschrijven is niet meer mogelijk. De workshop is volzet.