Praktijk

Boobs-'n-Burps

België

Boobs-’n-Burps biedt een volledige waaier aan accurate informatie, kwalitatieve producten en betrouwbare diensten voor de ondersteuning van borstvoeding. Alle aanstaande moeders en jonge moeders zijn bij ons welkom, borstvoedend of niet.

Speciale aandacht gaat bij ons naar de drukke, werkende moeder bij wie de job of het sociaal leven een hindernis zijn voor het beginnen met of volhouden van borstvoeding.

Borstvoeding is niet vanzelfsprekend of eenvoudig. Het is een struggle en veel factoren kunnen een invloed hebben op het succes. Het niet lukken van borstvoeding is dan ook géén persoonlijk falen. Flesvoeding is een aanvaard en goed alternatief bij niet-slagen. In de eerste plaats is een gelukkige en gezonde moeder essentieel voor het welzijn van het kind.

Wij willen borstvoeding probleemloos en stijlvol maken. Uit de marge en de sfeer van plantrekkerij halen, maar passend in jouw dagelijks leven en bij je eigen persoonlijkheid. Wij weten uit ervaring wat de hindernissen zijn en welke hulpmiddelen het verschil kunnen maken. Het is onze job om onze klanten bij te staan met persoonlijk en professioneel advies, van buik tot borst.

Boobs-'n-Burps heeft alles wat je kan nodig hebben tijdens je traject van prille zwangerschap tot ervaren moeder, efficiënt onder één dak. Gespecialiseerd in borstvoeding. Gebaseerd op bakken ervaring, met advies én service. En niet te vergeten: met oog voor stijl!