Ga verder naar de inhoud

Digilab Sociaal Ondernemen - Actie

Heb je een concept klaar waarmee je maatschappelijke impact wil creëren? In dit vijfdaagse online traject stomen we je klaar om jouw sociale onderneming te lanceren. Je werkt je concept verder uit en verfijnt het dankzij alle input, inspiratie, tools en feedback van de deelnemers en de coaches.

Digilab Sociaal Ondernemen Actie

Het actiespoor van Digilab sociaal ondernemen is een vijfdaagse online crash course in sociaal ondernemen. Je duikt in impactmodellen, impactgedreven businessmodellen en financiële plannen. Je maakt kennis met verschillende organisatievormen en leert je concept pitchen. Je krijgt daarbij begeleiding van de coaches van De Punt en de Sociale InnovatieFabriek.

Waarom zou je de opleiding volgen?

  • Op het einde is je case uitgewerkt en verfijnd en heb je alle tools in handen om effectief jouw sociale onderneming te lanceren.
  • Je krijgt een duidelijk zicht op de cruciale bouwstenen van een sociale onderneming.
  • Je krijgt veel inspiratie door allerlei voorbeelden, maar ook door de sociaal ondernemers die hun verhaal komen brengen.
  • Jouw coaches zijn gepokt en gemazeld in de wereld van sociaal ondernemen. Zowel De Punt als de Sociale InnovatieFabriek versterken al jarenlang sociaal ondernemers, van prestarters en starters tot groeiers.
  • Het is een interactief en praktijkgericht traject. Je leert er niet alleen van de coaches in interactieve workshops, maar ook van de andere deelnemers (peer-leren) en van de praktijkverhalen van sociaal ondernemers.
  • Elke dag krijg je een individueel coachingsgesprek (20 min) met een van de coaches.

Wanneer? De opleiding vindt plaats op 16/11, 23/11, 30/11, 7/12 en 14/12, telkens van 9u tot 16u30.

Wil jij sterker in je schoenen staan als startende sociaal ondernemer? Ontdek alle details over het programma en de coaches, en meld je aan.