Ga verder naar de inhoud

Digilab Sociaal Ondernemen - Verkenning

Voel je de innerlijke nood om een verschil te maken? Wil je weten of er een sociaal ondernemer in jou schuilt? In dit driedaagse online traject krijg je een helder beeld van het sociaal ondernemerschap, leer je jezelf kennen als sociaal ondernemer en zet je een eerste stap richting sociaal ondernemen.

Digilab Sociaal Ondernemen verkenning

Lig je wakker van klimaat, ongelijkheid, vereenzaming, armoede, vervuiling en andere complexe uitdagingen? Voel je een innerlijke nood om een verschil te maken? En wil je verkennen of sociaal ondernemerschap een interessante piste kan zijn voor jou?

Dan is het verkenningstraject van Digilab Sociaal Ondernemen iets voor jou. In deze driedaagse online opleiding van De Punt en Sociale InnovatieFabriek krijg je een helder beeld van het sociaal ondernemerschap, leer je jezelf kennen als sociaal ondernemer en zet je een eerste stap richting sociaal ondernemen. Je hoeft nog geen specifiek business idee te hebben.

Waarom zou je de opleiding volgen?

  • Je zet een eerste, haalbare stap naar het sociaal ondernemerschap.
  • Je krijgt veel inspiratie door allerlei voorbeelden en door de sociaal ondernemers die hun verhaal komen brengen.
  • Je leert werken met een hele reeks interessante tools voor sociaal ondernemers in spe.
  • Het is een interactief en praktijkgericht traject, met ruimte voor individuele coaching.
  • Na het traject weet je of het iets is voor jou, en weet je precies hoe je aan de slag moet met een idee.

Het traject is gestart op 5 oktober; de inschrijvingen zijn afgesloten.

De inschrijvingen voor najaar 2021 zijn ondertussen afgesloten. Heb je interesse in een volgende editie? Schrijf je in op onze nieuwsbrief en kom als eerste de nieuwe data te weten.