Ga verder naar de inhoud

Impactkabinet: boek jouw online gesprek met de coaches van de Sociale InnovatieFabriek

Elke maand organiseert de Sociale InnovatieFabriek het Impactkabinet. Op die dag kan je een online gesprek boeken bij één van onze impact coaches. In een 1-op-1 gesprek verkennen we jouw uitdaging en onderzoeken we wat jij nodig hebt om verdere stappen te kunnen zetten. We bekijken samen met jou hoe ons netwerk en aanbod je verder kunnen helpen.

Impact Kabinet

Wie kan een gesprek boeken?

Het Impactkabinet is er voor innovatoren die al even meedraaien in ons netwerk en die een nieuwe vraag of uitdaging hebben.

 • Je bent al jarenlang bij ons in begeleiding.
 • Je volgde ooit een traject of workshop bij de Sociale InnovatieFabriek.
 • Je had al eerder een gesprek over jouw ondernemingsidee met één van onze medewerkers.
 • Je sleutelt aan een idee in het Sociale Innovatie Atelier en hebt vragen.

Data van de volgende Impactkabinetten:

 • Dinsdag 10 september
 • Woensdag 25 september
 • Dinsdag 8 oktober
 • Woensdag 16 oktober
 • Dinsdag 12 november
 • Woensdag 27 november
 • Dinsdag 10 december

Was je nog niet met ons in contact?

Stel jouw vraag dan zeker via mail of neem deel de MEET-UP: aan de slag met jouw sociale innovatie (zie agenda). Op die manier kunnen we elkaar alvast leren kennen.

Zo reserveer je een tijdslot

Verder op deze pagina vind je het overzicht van onze impact coaches en hun expertises. Neem een kijkje in hun online agenda en boek een vrij tijdslot. Vertel in het bookingsformulier al kort waarover je het wil hebben tijdens het gesprek. Je ontvangt automatisch een bevestigingsmail met de link naar de online vergadering.


We kijken ernaar uit je virtueel te ontmoeten!

Kaat Peeters Sociale Innovatiefabriek b

Kaat Peeters - directeur

Ik ben een netwerker, immer nieuwsgierig naar strategieën om impact te schalen. Af en toe kruip ik eens in de pen voor een boek rond sociaal ondernemerschap. Als directeur van de Sociale InnovatieFabriek ben ik ook bedreven met ‘de organisatie van de organisatie’.

Daarom wil je Kaat spreken

Ver in de toekomst kijken is m’n ding. Welke impact wil jij op lange termijn neerzetten? Welke ambities koester je? Via welke strategieën kom je daar best? Met wie werk je samen? Waar kan je terecht voor een extra duw in de rug? Doe je dit vanuit je bestaande organisatiestructuur of evolueer je gaandeweg naar een ander type organisatie? Ik ga heel graag met jou in gesprek over schalingsstrategieën en netwerken.

Tomas De Groote Sociale InnovatieFabriek

Tomas De Groote - impact coach

Omdat impactmeting mijn stokpaardje is, help ik graag verder met de online de tool Impact Track. Daarmee kan je jouw maatschappelijke impact meten, beheren en communiceren. Samen met collega Caroline werk ik ook aan een competentiecentrum rond sociale innovatie.

Daarom wil je Tomas spreken

Ik zet jou verder op weg bij vragen rond impactmeting, financieringsmix en schaalscenario’s. Omdat mijn netwerk groot is , weet ik welke organisaties, overheden, bedrijven of financiers jou verder kunnen helpen.

SIF Acceleratiedag FT 218 Verbeterd NR HR

Kathleen Melis - impact coach

Sinds de start van de Sociale InnovatieFabriek begeleid ik sociaal innovatoren, zowel één op één als in groepstrajecten. In 2022 zette ik mijn schouders mee onder de Vlaamse IDG-Hub.

Daarom wil je Kathleen spreken

Verbinden is mijn passie! Samen in jouw project duiken, verkennen wat jouw specifieke uitdagingen en volgende stappen zijn, verbinden met alle ervaring en kennis in ons netwerk… daar krijg ik energie van. Ik help je focussen, de uitdagingen op te sporen en te prioriteren. Daarnaast ben ik ook in jou als mens geïnteresseerd. We verkennen dus ook andere thema’s zoals passies, talenten, onzekerheden, keuzes op de levensweg. Of kort samengevat: jouw innerlijke groei.

Karen Hiergens

Karen Hiergens - impact coach

Ze noemen me ook wel de ideeënfontein van de Sociale InnovatieFabriek. Stel me een vraag en ik geef jou in een wip een stapel tips waarmee je meteen vooruit kan. Ik begeleid ook trajecten rond social intrapreneurship in bedrijven en organisaties.

Daarom wil je Karen spreken

Communicatie en pitching, netwerksamenwerkingen en community building blijven me boeien. Ik verbind je graag met ons grote netwerk van innovatoren en kansengevers en in het bijzonder die van Brussel.

Katrien De Baets

Katrien De Baets - impact coach

Ik geniet ervan om mensen hun talent aan te wakkeren en hun ideeën te laten openbloeien. Ik hou ervan om de juiste vragen te stellen waarbij ik de Theory of Change graag als leidraad gebruik. Als sterktearchitect geloof ik in het verbinden van mensen om tot gezamenlijk tot grotere successen te komen.

Daarom wil je Katrien spreken

Als leiderschapscoach heb ik ervaring met inclusief leiding geven. Mijn focus ligt op het creëren van een omgeving waarin iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt, ongeacht achtergrond of identiteit. Ik heb ervaring met subsidiedossier binnen de non-profit en heb een ruim netwerk binnen welzijn en sociaal-cultureel werk. Samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt is mijn ding.

Caroline Godts SIF

Caroline Godts - impact coach

Al heel mijn professionele leven daag ik mensen en organisaties uit om het anders, innovatiever en duurzamer te doen. Ik begeleid al sinds de oprichting van de Sociale InnovatieFabriek sociaal ondernemers en sociaal innovatoren, zowel apart als in groep.

Daarom wil je Caroline spreken

Ik ben een systeemdenker en vat snel het grotere plaatje waarin jij aan de slag wil. Ik denk snel creatief en innovatief mee met jou, zowel op vlak van maatschappelijke impact (welke strategie en hoe maak je dat inzichtelijk) als op niveau van je businessmodel. Wil je iets nieuw in de wereld zetten of zou je graag vanuit een bestaande organisatie sociaal innoveren? In beide contexten denk ik graag mee over helpende factoren, netwerken en connecties.

Ravi profielfoto

Ravi Bellardi - Projectmanager

Ik ben sterk gepassioneerd door het potentieel van positieve verandering om gezamenlijk een betere toekomst te vormen. Mijn avontuurlijke pad heeft me door veelzijdige innovatie-landschappen in Brazilië, Italië en Kenia geleid, waar ik een diepgaande expertise heb opgebouwd in design en innovatie. Als gids en mentor voor innovatoren en ondernemers, ben ik toegewijd aan het ondersteunen bij het creëren en valideren van hun visies voor een positieve impact op de samenleving.

Daarom wil je Ravi spreken

De toekomst vormgeven begint vandaag. Heb je een visie of missie die je wilt realiseren? Ben je op zoek naar effectieve business modellen of manieren om je waardepropositie en product-service aanbod te optimaliseren? Mijn doel is om innovatoren en ondernemers te begeleiden door het innovatieproces. Van het ontwikkelen en testen van ideeën en aannames tot het waarborgen dat deze leiden tot een positieve verandering bij de doelgroep.

230914 dorien verhavert 608

Dorien Verhavert - Communicatiemanager

Holle woorden en wollige taal? Liever niet. Ik ben voorstander van eenvoudige taal, helderheid en eerlijke communicatie. Ik hou ervan om door te vragen tot de kern van wat je wil communiceren en hoe je dat gaat aanpakken. Door mijn oog voor het geheel ben ik graag bezig met strategische communicatie. Oh ja, en een prater, dat ben ik ook. Maar ik heb op mijn coachopleiding ook leren luisteren, so don’t worry.

Daarom wil je Dorien spreken

Ik denk graag mee na over jouw communicatieve uitdaging. Wat wil je bereiken met je communicatie? Wie is je doelgroep? Wat is je boodschap? Heb je misschien nog eerst ander werk te doen vooraleer je kan communiceren? Welke kanalen zijn geschikt voor jouw doelgroep? Heel wat vragen, maar gelukkig kan ik ook antwoorden geven. Is het niet uit de jarenlange praktijk, dan is het vanuit de theorie als gastdocent bij KDG.