Ga verder naar de inhoud

Community

In jouw groeipad is het contact met andere sociaal innovatoren en sociaal ondernemers erg waardevol. Kom naar onze community-activiteiten, die draaien rond peer leren, uitwisseling, samenwerking en ontwikkeling van innovatie.

Impact maken gaat niet vanzelf. Als je je sociaal innovatieve project wil uitbouwen, kom je voor een pak uitdagingen te staan. Uitdagingen waar andere sociaal innovatoren of sociaal ondernemers misschien al verder in staan. Of vraagstukken waar een collega-innovator toevallig expertise in heeft.


Ons doel? We brengen mensen samen, zodat jullie kunnen leren van elkaar. We faciliteren uitwisseling, zowel online als offline. Dat doen we zowel in onze workshops, inspiratiesessies en trajecten als tijdens onze specifieke community-activiteiten.

Catch up visual

Catch-up

Hete hangijzers en uitdagende denkpistes. Daar draait een catch-up rond. Zoals: zou het geen boost geven aan je impact als je zou beslissen om je organisatie binnen een jaar op te doeken? Of: hoe krijg je het systeem mee en hoe werk je samen met overheden en bedrijven?

Het format: een sociaal innovator of sociaal ondernemer uit de community deelt zijn/haar visie op het thema, en de deelnemers gaan het gesprek aan.

Shoot visual

Shoot!


Wie kent er een vormgever voor mijn publicatie? Wie wil mijn voorstel voor pricing mee bekijken? Welke consultant kan helpen met mijn businessplan? Wie kent een goede coach voor startende ondernemers?

Vragen roepen om antwoorden. Zeker als die antwoorden mensen verder helpen in het uitwerken van concepten en ondernemingen met positieve impact. Goed nieuws: we hebben allemaal ideeën, ervaringen en een netwerk dat hen verder kan helpen. Shoot! werkt als een 'Durf te vragen'-sessie. Het is een no-strings-attached online handelsplaats waar vragen over sociale innovatie en sociaal ondernemerschap een antwoord vinden. Open voor doeners en zoekers, twijfelaars en betweters, profit en non-profit denkers en al wie ad hoc een altruïstisch ei te leggen heeft.

Zit je met een vraag? Wil je je ervaring en ideeën delen en bijdragen?
Welkom op onze sessie!

Via TriVelo komen nieuwkomers in contact met Gentenaren.

Benieuwd naar de sociaal innovatoren en sociaal ondernemers waar wij mee werken?