Ga verder naar de inhoud
Afbeelding Sarah Schelstraete

Sarah Schelstraete

Directeur

Sarah is ervan overtuigd dat sociale innovatie de weg toont naar een warme maatschappij en een leefbare planeet. Met de Fabriek wil ze van sociale innovatie het nieuwe normaal maken. Ze doet sociaal innovatoren en ondernemers floreren, door hen te connecteren met de juiste innovatoren, experts of organisaties.

Afbeelding Sarah Decombel

Sarah Decombel

Communicatie- en communitymanager

Blogposts maken, tussen de lijntjes luisteren, de kern van de boodschap capteren, schrijven, schrappen, de juiste beelden zoeken ... Daar is Sarah dol op. Ze is sterk in copywriting en content marketing. Het is haar missie om Vlaanderen en Brussel te overtuigen om zelf aan maatschappelijke innovatie te gaan doen en om sociaal innovatoren en sociaal ondernemers te ondersteunen. Ze legt graag nieuwe verbindingen binnen de community.

Afbeelding Tomas De Groote

Tomas De Groote

Kennismanager

Als impact-expert is Tomas de high impact man van de Sociale InnovatieFabriek. Hij stond mee aan de wieg van Impact Wizard, een online tool waarmee organisaties hun maatschappelijke impact kunnen meten en monitoren. Vandaag werkt hij onder andere aan een competentiecentrum rond sociale innovatie. Hij beantwoordt met veel plezier allerlei vragen van sociaal innovatoren en sociaal ondernemers rond impact, financieringsmix en schaalscenario’s.

Afbeelding Caroline Godts

Caroline Godts

Kennis- en procesmanager

Caroline is al sinds de start van de Sociale InnnovatieFabriek actief bij de organisatie. Sociaal ondernemerschap en impactgedreven businessmodellen zijn haar ding, net als Social Impact Bonds en systeemverandering. Op dit moment leeft ze zich helemaal uit in de opbouw van een competentiecentrum rond sociale innovatie. Caroline is ook gastspreker rond sociale innovatie en sociaal ondernemerschap voor diverse kennisinstellingen en middenveldorganisaties.

Afbeelding Delphine Guiot

Delphine Guiot

Procesmanager

Delphine begeleidt sociaal ondernemers en innovatoren en verbindt hen met relevante experts en ervaringsdeskundigen uit het netwerk. Ze is een doorgewinterde business partner, coach en facilitator met meer dan 15 jaar ervaring bij Vlerick, Barco, UCB, Loyens & Loeff. Ze houdt ervan om mensen en organisaties uit te dagen en in beweging te brengen. Haar expertise zit in alles wat met HR management te maken heeft, change management, intrapreneurship, leiderschap, persoonlijke en team ontwikkeling.


Afbeelding Karen Hiergens

Karen Hiergens

Netwerkmanager

Karen kent het ecosysteem rond sociale innovatie en ondernemerschap op haar duimpje. Ze is perfect op de hoogte van wat er leeft in het netwerk. Ze is een echte ideeënfontein en geeft je in geen tijd heel wat tips om je vooruit te helpen. Haar expertise ligt in communicatie, netwerksamenwerkingen en community building. Ze heeft een groot netwerk van innovatoren en kansengevers.

Afbeelding Kathleen Melis

Kathleen Melis

Procesmanager

Kathleen heeft een groot hart voor de community van sociaal innovatoren en sociaal ondernemers. Ze houdt ervan om processen te faciliteren, zowel één op één als in groep, en ze voelt als geen ander aan wat een groep nodig heeft. Ze ontwikkelde en organiseerde trajecten als Social SportUp, Social Enterprises Act For Climate Belgium – South Africa, ... en geeft workshops rond stakeholder engagement, co-creatie en pitching.

Afbeelding Annelies Roose

Annelies Roose

Office- en eventmanager

Zoom, Teams, CRM, CMS, Excel ... Noem iets met data en platformen en Annelies vindt er snel haar weg in. Ze brengt licht in de duisternis en structuur in de chaos. Achter de schermen van events loopt alles gesmeerd door haar gedetailleerde draaiboek; voor de schermen ontvangt ze je met de glimlach.