Ga verder naar de inhoud

Trajecten

In een traject ga je voor een langere tijd aan de slag met een vaste groep sociaal innovatoren en/of sociaal ondernemers. De trajecten richten zich tot deelnemers uit dezelfde levensfase (bijvoorbeeld starters of groeiers), uit dezelfde sector (bijvoorbeeld sport of welzijnswerk), of hebben een thematische insteek (bijvoorbeeld mantelzorg of intrapreneurship).

Digilab verkenning logo

Digilab Sociaal Ondernemen - Verkenning

Een verkennend traject voor mensen met een missie, die willen onderzoeken of er een sociaal ondernemer in hen schuilt.

Digilab Sociaal Ondernemen Actie

Digilab Sociaal Ondernemen - Actie

Klaar om jouw innovatieve concept te lanceren als sociale onderneming? Wil je kennis en ervaring opdoen en je netwerk vergroten?

Start SOON

Start SOON

Wil je van je idee een sociale onderneming maken? Het gratis begeleidingstraject van Start SOON helpt je om je sociale onderneming vorm te geven.

Logo Social groen liggend

Social SportUp

Sport Vlaanderen en de Sociale InnovatieFabriek begeleiden innovatieve praktijken en organisaties die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging.

Sociaalgrowsessions webbanner 300x250

Social Grow Sessions

De Social Grow Sessions ondersteunt innovatieve oplossingen voor de mantelzorg om systemische verandering op gang te brengen.

Corporate Social Intrapreneurship

Corporate Social Intrapreneurship

In dit traject zwengelen we het interne sociaal ondernemerschap aan in organisaties in de zorg- en welzijnssector.

Radicale Vernieuwers

Radicale Vernieuwers

Samen met een mediapartner en andere partners uit het ecosysteem gaat de Sociale InnovatieFabriek tweejaarlijks op zoek naar de 10 Radicale Vernieuwers, die oplossingen ontwikkelen voor onze maatschappij van morgen.