Ga verder naar de inhoud

Trajecten

In een traject ga je voor een langere tijd aan de slag met een vaste groep sociaal innovatoren en/of sociaal ondernemers. De trajecten richten zich tot deelnemers uit dezelfde levensfase (bv. starters of groeiers), uit dezelfde sector (bv. sport of welzijnswerk), of hebben een thematische insteek (bv. mantelzorg of intrapreneurship).

Scalers club

Scalers Club

Exclusief traject voor 8 sociaal ondernemers die al een paar jaar bezig zijn en hun impact willen vergroten. Leer bij van top gastsprekers en andere innovatoren.

Impact Start Up titelbeeld

Impact Start-Up Club

Vergroot de impact van jouw innovatie tijdens 10 interactieve workshops rond financiering, pitching, impact, groei en netwerking. Leer bij van de andere deelnemers.

Radicale Vernieuwers

Radicale Vernieuwers

Samen met een mediapartner en andere partners uit het ecosysteem gaat de Sociale InnovatieFabriek tweejaarlijks op zoek naar de 10 Radicale Vernieuwers, die oplossingen ontwikkelen voor onze maatschappij van morgen.

Social intrapreneurship coach

Leertraject Social Intrapreneurship Coach

In dit gratis leertraject leiden we jou op tot social intrapreneurship coach. Na 5 workshopdagen ben je klaar om jouw collega’s te coachen om zelf maatschappelijk te innoveren.

Sportup social

Social SportUp: the scalers circle

Boostprogramma voor mature sociaal-sportieve praktijken. De focus ligt op groeien, verbreden en op schalen.