Ga verder naar de inhoud

Trajecten

In een traject ga je voor een langere tijd aan de slag met een vaste groep sociaal innovatoren en/of sociaal ondernemers. De trajecten richten zich tot deelnemers uit dezelfde levensfase (bv. starters of groeiers), uit dezelfde sector (bv. sport of welzijnswerk), of hebben een thematische insteek (bv. mantelzorg of intrapreneurship).

Scalers club

Scalers Club

Exclusief traject voor 8 sociaal ondernemers die al een paar jaar bezig zijn en hun impact willen vergroten. Leer bij van top gastsprekers en andere innovatoren.

Impact Start Up titelbeeld

Impact Start-Up Club

Als starter je verdienmodel en impact uitbouwen, brengt heel wat uitdagingen. Gun jezelf een bad van expertise, inspiratie en intervisie in de Impact Start-Up Club: een exclusief en intensief traject met 20 geselecteerde changemakers.

Radicale Vernieuwers

Radicale Vernieuwers

Samen met een mediapartner en andere partners uit het ecosysteem gaat de Sociale InnovatieFabriek tweejaarlijks op zoek naar de 10 Radicale Vernieuwers, die oplossingen ontwikkelen voor onze maatschappij van morgen.

Corporate Social Intrapreneurship

Corporate Sustainable Intrapreneurship

In dit traject zwengelen we het interne sociaal ondernemerschap aan in organisaties in de zorg- en welzijnssector.

Logo Social groen liggend

Social SportUp

Sport Vlaanderen en de Sociale InnovatieFabriek begeleiden innovatieve praktijken en organisaties die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging.