Ga verder naar de inhoud

Trajecten

In een traject ga je voor een langere tijd aan de slag met een vaste groep sociaal innovatoren en/of sociaal ondernemers. De trajecten richten zich tot deelnemers uit dezelfde levensfase (bv. starters of groeiers), uit dezelfde sector (bv. sport of welzijnswerk), of hebben een thematische insteek (bv. mantelzorg of intrapreneurship).

Scalers club

Scalers Club

Exclusief traject voor 8 sociaal ondernemers die al een paar jaar bezig zijn en hun impact willen vergroten. Leer bij van top gastsprekers en andere innovatoren. Het volgende traject start op 1 juni. Stel je nu kandidaat.

Impact Start Up titelbeeld

Impact Start-Up Club

Vergroot de impact van jouw innovatie tijdens 10 interactieve workshops rond financiering, pitching, impact, groei en netwerking. Leer bij van de andere deelnemers. Start traject: 13 september 2023. Stel je nu al kandidaat.

Radicale Vernieuwers

Radicale Vernieuwers

Samen met een mediapartner en andere partners uit het ecosysteem gaat de Sociale InnovatieFabriek tweejaarlijks op zoek naar de 10 Radicale Vernieuwers, die oplossingen ontwikkelen voor onze maatschappij van morgen.

Corporate Social Intrapreneurship

Corporate Sustainable Intrapreneurship

In deze train-the-trainer zwengelen we het interne sociaal ondernemerschap (intrapreneurship) aan in organisaties in de zorg- en welzijnssector.

Logo Social groen liggend

Social SportUp

Sport Vlaanderen en de Sociale InnovatieFabriek begeleiden innovatieve praktijken en organisaties die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging.