Ga verder naar de inhoud

Doorlopende trajecten

01 mei 2023 09:00-18:00
Vlaanderen en Brussel

In onze thematische trajecten ga je voor langere tijd aan de slag met een vaste groep sociaal innovatoren en/of sociaal ondernemers. Je leert bij van deelnemers uit dezelfde levensfase (bv. starters of groeiers), sector (bv. sport of welzijnswerk) of met dezelfde thematische insteek (bv. mantelzorg of intrapreneurship).

Socialsportup2022


We organiseren onze trajecten in cohortes. Gedurende een periode van enkele maanden komen we meerdere keren met eenzelfde groep samen om te leren van experts en van elkaar. Op acceleratiedagen stel je jouw concept of organisatie voor aan een breder publiek en heb je de kans om te netwerken.

Impact Start-Up Club

Voor starters die bouwen aan hun verdienmodel en impact. In 10 sessies gidst de Sociale InnovatieFabriek jou en jouw medeclubleden langs een mix van live coaching, inspiratie van experten, workshops en zelfstandig werken met tools.

Scalers Club

Exclusief traject voor 8 sociaal ondernemers die hun impact willen vergroten. Leer bij van topsprekers en andere innovatoren.

Social SportUp

Voor innovatieve praktijken en organisaties die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging. Een samenwerking met Sport Vlaanderen. Meer info over het traject in 2023 volgt binnenkort.

Corporate Intrapreneurship

In dit traject zwengelen we de maatschappelijke ondernemingszin aan bij basiswerkers van organisaties en bedrijven.

Radicale Vernieuwers

Samen met een mediapartner en ons netwerk gaan we elke twee jaar op zoek naar 10 Radicale Vernieuwers, die oplossingen ontwikkelen voor onze maatschappij van morgen. De volgende editie vindt plaats in 2024. In het najaar van 2023 starten we de nieuwe zoektocht naar Radicale Vernieuwers