Ga verder naar de inhoud

Doorlopende trajecten

27 maart 2024 09:00-18:00
Vlaanderen en Brussel

In onze thematische trajecten ga je voor langere tijd aan de slag met een vaste groep sociaal innovatoren en/of sociaal ondernemers. Je leert bij van deelnemers uit dezelfde levensfase (bv. starters of groeiers), sector (bv. sport of welzijnswerk) of met dezelfde thematische insteek (bv. mantelzorg of intrapreneurship).

Socialsportup2022


We organiseren onze trajecten in cohortes. Gedurende een periode van enkele maanden komen we meerdere keren met eenzelfde groep samen om te leren van experts en van elkaar. Op acceleratiedagen stel je jouw concept of organisatie voor aan een breder publiek en heb je de kans om te netwerken.

Een groepstraject is een cadeau aan jezelf

Je creëert tijd om te verbinden met gelijkgestemden die jou begrijpen. Je leert bij van experts en sleutelt gericht aan een toekomstplan met impact.

Stel je nu kandidaat voor 1 van onze 3 voorjaarstrajecten

Impact Start Up titelbeeld

Impact Start-Up Club

Start: 27 maart 2024. Vergroot de impact van jouw innovatie tijdens 8 interactieve workshops rond financiering, pitching, impact, groei en netwerking. Leer bij van de andere deelnemers.

Social intrapreneurship coach

Leertraject Social Intrapreneurship Coach

Start: 26 april 2024. In dit leertraject leiden we jou op tot social intrapreneurship coach. Na 5 workshopdagen ben je klaar om jouw collega’s te coachen om zelf maatschappelijk te innoveren.

Impact Track infosessie

Leer werken met Impact Track

Start volgende trajecten: 16 april, 12 september en 3 oktober '23. Het online platform Impact Track helpt je om de impactdata van jouw organisatie te meten, beheren en communiceren. Tijdens een 4-delig traject leer je met de website werken.