Ga verder naar de inhoud

Stel je kandidaat voor 1 van de 4 groepstrajecten van dit najaar

26/05/2023

De herfst van 2023 wordt druk druk druk... en fun! In maar liefst 4 groepstrajecten versterken onze impact coaches en diverse experten je bij jouw sociaal ondernemerschap. Tijdens workshops, masterclasses en safari's ga je met een groep innovatoren, die als jouw tweede familie zullen voelen, aan de slag. Voor starters en scalers, sporters en intrapreneurs.

De inschrijvingen voor de trajecten van najaar 2023 zijn afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige trajecten? Laat je gegevens dan achter onderaan deze pagina.

Impact Start-Up Club

Start: 13/9/23
Heb je een sociaal-innovatief idee en wil je jouw concept naar een next level brengen? Stel je kandidaat voor de Impact Start-Up Club. Verdiep je samen met collega-innovatoren in thema's als partnerships, pitching en business modellen.

Leertraject social intrapreneurship coach (VOLZET)

Start: 19/9/23
Sociaal ondernemen en innoveren binnen jouw onderneming kan je leren én aanleren. In dit gratis leertraject leiden we jou op tot social intrapreneurship coach. Na 5 workshopdagen ben je klaar om jouw collega’s te coachen om zelf maatschappelijk te innoveren.

Scalers Club

Start: 7/9/23
Als sociaal ondernemer ben je al beslagen in hoe je jouw product, dienst of model realiseert. Toch wil je jouw impact substantieel vergroten. In de Scalers Club ontdek je op welke manier. We bieden dit exclusieve traject met topsprekers aan 8 ondernemers aan.

Social SportUp: the scalers circle

Start: 28/9/2023
Een groepstraject van 10 sessies voor sociaal-sportieve praktijken, die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging. Je bent stevig bezig en voelt dat de tijd rijp is om te groeien, te verbreden en te schalen.

Groepstrajecten sociale innovatiefabriek najaar 2023


Een groepstraject is een cadeau aan jezelf

Je creëert tijd om te verbinden met gelijkgestemden die jou begrijpen. Je leert bij van experts en sleutelt gericht aan een toekomstplan met impact.

Leuk extraatje: jouw toegangsticket tot ons jaarlijkse netwerkcongres System Shakers op 17 november is in het traject begrepen! Stel je dus snel kandidaat.

Impact Start Up Club acceleratiedag 2
Impact Start Up Club acceleratiedag 3
Impact start up club acceleratiedag
Impact Start Up Club groep

Houd me op de hoogte van toekomstige projecten

De inschrijvingen voor de trajecten van najaar 2023 zijn afgelopen. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige trajecten rond voor jouw organisatie of onderneming? Laat je gegevens dan achter in onderstaand formulier.

Meer artikels

Zaaltje vol matchmaking

Dit was de Acceleratiedag XL

30 mei 2024

Geniet mee van de foto's van onze Acceleratiedag XL op 22 mei in de KVS in Brussel.

Groepsfoto Start up club

Dit zijn onze starters van de Impact Start-Up Club

19 april 2024

Van kwalitatieve kinderopvang tot buurtcommunicatie voor je bouwwerf. Het is slechts een greep uit de 10 geselecteerde ideeën van de Impact Start-Up Club. We stellen de start-ups van deze nieuwe voorjaarseditie graag aan je voor.

Connecting the dots 2600x1460

Aan de slag met sociaal inkopen

21 maart 2024

Naar aanleiding van World Sustainable Procurement Day zetten we sociaal inkopen in de verf. Ook wij verbinden mensen rond het thema. Op 5 maart nodigden we in samenwerking met The Shift stakeholders uit om uit te wisselen. Ontdek in dit artikel de vier uitdagingen om sociaal inkopen mogelijk te maken.