Ga verder naar de inhoud

Stel je kandidaat voor 1 van de 4 groepstrajecten van dit najaar

26/05/2023

De herfst van 2023 wordt druk druk druk... en fun! In maar liefst 4 groepstrajecten versterken onze impact coaches en diverse experten je bij jouw sociaal ondernemerschap. Tijdens workshops, masterclasses en safari's ga je met een groep innovatoren, die als jouw tweede familie zullen voelen, aan de slag. Voor starters en scalers, sporters en intrapreneurs.

Impact Start-Up Club

Start: 13/9/23
Heb je een sociaal-innovatief idee en wil je jouw concept naar een next level brengen? Stel je kandidaat voor de Impact Start-Up Club. Verdiep je samen met collega-innovatoren in thema's als partnerships, pitching en business modellen.

Leertraject social intrapreneurship coach

Start: 19/9/23
Sociaal ondernemen en innoveren binnen jouw onderneming kan je leren én aanleren. In dit gratis leertraject leiden we jou op tot social intrapreneurship coach. Na 5 workshopdagen ben je klaar om jouw collega’s te coachen om zelf maatschappelijk te innoveren.

Scalers Club

Start: 7/9/23
Als sociaal ondernemer ben je al beslagen in hoe je jouw product, dienst of model realiseert. Toch wil je jouw impact substantieel vergroten. In de Scalers Club ontdek je op welke manier. We bieden dit exclusieve traject met topsprekers aan 8 ondernemers aan.

Social SportUp: the scalers circle

Start: 28/9/2023
Een groepstraject van 10 sessies voor sociaal-sportieve praktijken, die maatschappelijke uitdagingen aanpakken via sport en beweging. Je bent stevig bezig en voelt dat de tijd rijp is om te groeien, te verbreden en te schalen.

Groepstrajecten sociale innovatiefabriek najaar 2023


Een groepstraject is een cadeau aan jezelf

Je creëert tijd om te verbinden met gelijkgestemden die jou begrijpen. Je leert bij van experts en sleutelt gericht aan een toekomstplan met impact.

Leuk extraatje: jouw toegangsticket tot ons jaarlijkse netwerkcongres System Shakers op 17 november is in het traject begrepen! Stel je dus snel kandidaat.

Impact Start Up Club acceleratiedag 2
Impact Start Up Club acceleratiedag 3
Impact start up club acceleratiedag
Impact Start Up Club groep

Meer artikels

SIF tien 10

10 jaar Sociale InnovatieFabriek. Wat een heerlijke rit!

Kaat Peeters - 12 maart 2023

In 2013 zag de Sociale InnovatieFabriek het levenslicht. Directeur Kaat Peeters blikt trots terug en kijkt met veel goesting vooruit.

Impact Start Up beeld

Stel je kandidaat voor de Impact Start-Up Club (Start maart '23)

27 januari 2023

Vergroot de impact van jouw innovatie. Dompel je tijdens 10 interactieve workshops onder in thema's als financiering, pitching, impact, groei en netwerking.

Graciano Dos Santos Sebastiao wil jong creatief talent aan het werk krijgen

Jong en sociaal ondernemend: Graciano Dos Santos Sebastiao (25)

20 december 2022

Op sociaal innoveren staat geen leeftijd, bewijst de 25-jarige Graciano Dos Santos Sebastiao. Met Kleurrijk Entertainment bouwt hij aan een portaal en bookingkantoor voor divers en creatief talent.