Nieuws

Call: mantelzorg - Social Grow Sessions

De uitdagingen in de mantelzorg zijn complex. Een vergrijzende bevolking, vermaatschappelijking van de zorg, moderne invulling van zorgnoden, het vergroten van de draagkracht van mantelzorgers, een betere afstemming tussen informele en formele zorg... De ambities zijn groot en dagen ons systeem uit. Hoe kunnen we een samenleving organiseren waar we meer voor elkaar kunnen zorgen? Waar mantelzorgers de juiste waardering en ondersteuning krijgen? Waar ze zich optimaal gesteund voelen vanuit hun persoonlijke en professionele omgeving?

De Social Grow Sessions speurt naar innovatieve oplossingen voor knelpunten in mantelzorg en ondersteunt innovatieve oplossingen. Het traject is een initiatief van Johnson & Johnson in samenwerking met de Sociale InnovatieFabriek. 

Call voor ondersteuners in mantelzorg 

Heb jij een sociaal innovatief project of een sociaal onderneming opgezet die mantelzorgers ondersteunt? Pak je daarbij hardnekkige problemen en knelpunten aan? Kan jouw impact het systeem helpen kantelen?
Ben je daarenboven nog op zoek naar klankbord en hefbomen om je project of onderneming solider en impactvoller te maken? Wil je je kennis en netwerk vergroten?

Stel je dan nu kandidaat voor de Social Grow Sessions 2020. Vijf Nederlandse en vijf Belgische deelnemers krijgen de gelegenheid om een driedaagse opleiding te volgen, in te stappen in een mentortraject met een Johnson & Johnson medewerker en zijn/haar netwerk gericht en efficiënt te vergroten.

Kandideren kan tot 17 februari 2020. Meld je aan op www.socialgrowsessions.net of informeer Caroline Godts dat je interesse hebt. Als je je kandidaat stelt, reserveer dan alvast 16, 17 en 18 maart 2020 in je agenda voor de driedaagse opleiding. Indien je wordt geselecteerd, is je aanwezigheid daar vereist.