Nieuws

Gezocht: Radicale Vernieuwers

De Standaard en de Sociale InnovatieFabriek zoeken mensen die een goed idee hadden én het in de praktijk brachten. Samen lanceren we van de Radicale Vernieuwers, een wedstrijd waarin we op zoek gaan naar de tien beste ideeën van het moment. Voel u vooral aangesproken om mee te doen.

Een berg festivalafval inspireert hen om een biologisch afbreekbare tent te ontwerpen, en op een platdak zien ze plaats voor een stadsboerderij. Bij De Standaard en de Sociale InnovatieFabriek houden we van mensen die het anders en beter aanpakken, die zich niet neerleggen bij hoe de zaken nu eenmaal zijn. Daarom roepen we deze lente uit tot de lente van de Radicale Vernieuwers en willen we al die vernieuwers aanvuren om te laten zien waar ze mee bezig zijn. Samen maken we er een wedstrijd van: tot 29 mei kan je je project inzenden, daarna kiest de jury uit de inzendingen de tien beste ideeën, die beloond worden met advertentieruimte, een innovatiebootcamp en tonnen enthousiasme.

Heb je een organisatie, een dienst, een product of een methode uit de grond gestampt waar de wereld een socialere, gezondere plek van wordt, surf dan naar www.radicalevernieuwers.be, waar je alle informatie vindt over de wedstrijd. Laat je je graag inspireren, houd dan De Standaard in de komende maanden in het oog.

De campagne Radicale Vernieuwers is een organisatie van de Sociale InnovatieFabriek en De Standaard, in samenwerking met Cera, Coopburo, de Koning Boudewijnstichting, de Vlaamse regering en IWT