Nieuws

Vacature student online marketing

De Sociale InnovatieFabriek promoot, begeleidt en ondersteunt sociaal ondernemerschap en sociale innovatie. In haar werking vertrekt de Fabriek van drie basiswaarden: aandacht voor gedeelde meerwaarde, een focus op sociale transformatie en impactgedrevenheid.
Wij zijn een sociale onderneming die sociaal innovatieve projecten helpt groeien met ons netwerk, onze kennis en vormingsaanbod.

Functie

Voor het najaar 2018 (mogelijke uitloop winter 2019) zoeken we een stagiair met specialiteit online marketing. Je mag je kennis en vaardigheden in online marketing toepassen op een concreet project. Je staat niet alleen: een vaste medewerker van de Sociale InnovatieFabriek geeft omkadering en opdrachten.

Profiel

Ben je actief vertrouwd met termen als click bait, Google Ads en growth hacks ?
Schrijf je goed Engels?
Kan je zelfstandig én in teamverband werken?
Zoek je een stage voor min. 3 maanden?
Dan is deze stage iets voor jou.
Vermeld: je persoonsgegevens, in welke opleiding en welk jaar je zal studeren in 2018-'19, je ervaring met online marketing en je motivatie.

Aanbod

Een stageplek voor najaar - winter 2018-2019.
Een concreet project waarbij jij het verschil kan maken. Omkadering, extra opleiding, échte samenwerking. Fijne collega's (team van tien), gemakkelijke bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer met het openbaar vervoer/fiets.

Solliciteren

Contactpersoon: iris@socialeinnovatiefabriek.be
Reageren voor: 15/09/2018
Stuur een mailtje naar iris@socialeinnovatiefabriek.be