Nieuws

Verkoop jouw innovatie - 12 juni

Wat verkoop je? Wat is jouw verhaal? Hoe bouw je het op? En aan wie verkoop je? Wie is jouw potentiële klant?

Om jouw maatschappelijk vernieuwende concept aan de man te brengen, heb je verschillende skills nodig. Tijdens deze interactieve workshop leer je een verhaal opbouwen, ‘graag’ verkopen, jouw potentiële klant doorgronden en het verhaal indien nodig aanpassen. De sessie bestaat uit twee delen: je verhaal en je klant.

Wat zal je leren?

  • Je creëert je verhaal vanuit het concept, product of dienst die je wil verkopen
  • Je ontdekt de finesses van de opbouw van het verhaal
  • Je leert ‘graag’ verkopen door te beseffen dat je mensen kan helpen
  • Je leert je potentiële klant te doorgronden
  • Je kunt je verhaal aanpassen zodat het begrepen wordt door je potentiële klant

Lesgeefster Vicky Praet is zaakvoerder van Kompagnon, een strategisch adviesbureau voor kmo's. Ze is ondernemer, sparringpartner en motivator met een jarenlange ervaring in marketing en sales.

Interesse?                

Deze workshop vindt plaats op dinsdag 12 juni van 13 tot 17 uur bij De Stuyverij, R. Saverystraat 26 in Kortrijk. Deelnemen is gratis maar het aantal plaatsen per workshop is beperkt. Vooraf inschrijven is daarom verplicht via een mailtje naar pieter@depunt.be, met vermelding van je naam en de organisatie waarvoor je werkt.  
 
Deze workshop vindt plaats in het kader van de training binnen het acceleratieprogramma van Spark Social Enterprise, met ondersteuning van de sprekers, projectpartners, Interreg 2 Seas en provincie Oost-Vlaanderen.